Τσιτσιπάς: Για τους “16” με σύμμαχο την παράδοση

Την Τρίτη (29/3) τα ξημερώματα (όχι πριν τις 02:00 GR) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτεί στη μάχη για τον 3ο γύρο του Miami Open, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό και Νο28 του κόσμου, Άλεξ ντε Μινόρ. 

Μια αναμέτρηση η οποία δεν φέρνει και τις καλύτερες αναμνήσεις στον Αυστραλό, ο οποίος έχει ηττηθεί και τις 7 φορές που έχει αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά σε επίπεδο Tour. Για την ακρίβεια το συνολικό H2H είναι στο 9-1, με τη μοναδική ήττα του Έλληνα τενίστα να είναι στα προκριματικά του Surbiton Trophy (γρασίδι) το 2017. 

Ο

Νο5 του κόσμου θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω την ασταθή εμφάνιση της πρεμιέρας απέναντι στον Τζέι Τζέι Γουλφ, όπου χρειάστηκε 3 sets για να φτάσει στη νίκη, έτσι ώστε να προκριθεί στη φάση των “16” για 3η σερί φορά στο τουρνουά.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας στο κεντρικό court θα ανοίξει (19:00 GR) ο Νο1 του ταμπλό, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για 2η φορά στην καριέρα του (1-0) τον Ισπανό και Νο47 στον κόσμου, Πέδρο Μαρντίνεθ.

Ο κάτοχος του τίτλου, Χούμπερτ Χουρκάτς θα παίξει απέναντι στον Ασλάν Καράτσεφ, ενώ πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον είναι αυτό μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Μάριν Τσίλιτς, με τον Κοράτη να έχει κερδίσει στη μοναδική τους συνάντηση το 2021 στο χωμάτινο τουρνουά του Εστορίλ.

Ο νικητής από αυτή την αναμέτρηση θα βρει στον 4ο γύρο τον νικητή από το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άλεξ ντε Μινόρ. 

Ο πρωταθλητής του Indian Wells, της περασμένης εβδομάδας, Τέιλορ Φριτς θα αγωνιστεί απέναντι στον Τόμι Πολ σε μια καθαρά αμερικανική μονομαχία, ενώ Τζένσον Μπρούκσμπι θα βρει μπροστά του τον έμπειρο και κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Στις γυναίκες το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει η αναμέτρηση της Ναόμι Οσάκα κόντρα στην Άλισον Ρίσκε (όχι πριν τις 21:00 GR) θα συνεχιστεί με το πολύ δυνατό παιχνίδι της Νο1 πλέον του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ και Κόρι Γκοφ, ενώ θα κλείσει με τον αγώνα της Πάουλα Μπαντόσα με το… φαινόμενο από την Τσεχία, την 16χρονο Λίντα Φρουβίρτοβα. 

Σημαντική αναμέτρηση, όσον αφορά το γυναικείο ταμπλό είναι κι αυτή της Αμερικανίδας και φιναλίστ του Australian Open, Ντανιέλε Κόλινς με την Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ, αλλά κι αυτή της Πέτρα Κβίτοβα με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Τσιτσιπάς: Για τους “16” με σύμμαχο την παράδοση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα