Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ την Παρασκευή το πρωί

Στις 10:30GR το πρωί της Παρασκευής, θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open 2021.

Ο Τσιτσιπάς, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί του Ναδάλ στα ημιτελικά, θα αγωνιστεί στον 3ο του ημιτελικό σε Grand Slam τουρνουά και δεύτερο στη Μελβούρνη, μετά το 2019 αναζητώντας τον πρώτο του Major

τελικό.

Από την άλλη, ο Μεντβέντεφ θα αγωνιστεί για τρίτη φορά σε ημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης, διεκδικώντας τον δεύτερο τελικό του μετά από το US Open 2020 όταν είχε χάσει απ’τον Ράφαελ Ναδάλ στα 5 σετ.

Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ θα αναμετρηθούν για 7η φορά, με τον 24χρονο Ρώσο να προηγείται 5-1 στις νίκες.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε κερδίσει στα πέντε πρώτα παιχνίδια τους τον Τσιτσιπά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να βάζει τέλος σε αυτό το σερί, μετά τη νίκη στους ομίλους του ATP Finals 2019 που ήταν και η τελευταία τους συνάντηση.

Ο νικητής θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του στον τελικό της Κυριακής που θα προκύψει από τον 1ο ημιτελικό Τζόκοβιτς-Καράτσεφ.

Το καλό νέο για τον Στέφανο είναι ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί με φιλάθλους και οι Έλληνες ομογενείς αναμένεται να τον στηρίξουν έντονα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ την Παρασκευή το πρωί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα