Βασιλεία: Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών

Το 500άρι τουρνουά Swiss Indoors Basel μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι 4 προημιτελικοί αγώνες από τους οποίους θα προκύψουν τα δύο ημιτελικά ζευγάρια του Σαββάτου. 

Η αρχή στο κεντρικό court θα γίνει (15:00GR) με τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Άρθουρ Φις, στην επανάληψη του περσινού ημιτελικού της Αμβέρσας, εκεί όπου ο Γάλλος είχε επικρατήσει στα 2 tie-break. 

Μία πιθανή νίκη του Τσιτσιπά, η οποία θα του δώσει ακόμα

περισσότερες ελπίδες για την πρόκριση στα ATP Finals, την ώρα που βασικοί αντίπαλοι για την 8άδα: Κάσπερ Ρουντ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αλλά και Τόμι Πολ έχουν αποκλειστεί από νωρίς σε Βασιλεία και Βιέννη. 

Θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Νο1 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ κόντρα στον Μπεν Σέλτον, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ περίπου στις 19:00GR, ο lucky loser, Νταβίντ Γκοφάν θα κοντραριστεί με τον Χόλγκερ Ρούνε.

Στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό, ο Τζοβανί Μπετσί Περικάρ, που την Πέμπτη το βράδυ απέκλεισε τον δύο σερί φορές κάτοχο τους τίτλου, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, θα παίξει απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ. 

To πρόγραμμα της Παρασκευής 25/10 (Cosmote TV) 

Center Court 

[3] Στέφανος Τσιτσιπάς – [7] Άρθουρ Φις (15:00GR)[1] Αντρέι Ρούμπλεφ – [6] Μπεν Σέλτον[LL] Νταβίντ Γκοφάν – [4] Χόλγκερ Ρούνε (19:00GR)Τζοβάνι Μπετσί Περικάρ – [WC] Ντένις Σαποβάλοφ

SWISS INDOOR SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Βασιλεία: Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα