Βιέννη: Ο Μουζέτι απέκλεισε τον…αυτοκαταστροφικό Ζβέρεφ (vids)

Ο Λορέντσο Μουζέτι κέρδισε ξανά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και με 2-6, 7-6(5), 6-4 εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Erste Bank Open. 

A Stunner in Vienna

Lorenzo Musetti picks up a huge win

over Zverev as he storms into the semifinals!#ErsteBankOpen pic.twitter.com/31DtK4Wyrf

Tennis TV (@TennisTV) October 25, 2024

Όλα τα λεφτά ήταν το 2ο set, το οποίο έδειχνε αρχικά, να ελέγχει ο Μουζέτι, καθώς βρέθηκε μπροστά με break (4-1), με τον Ζβέρεφ όχι μόνο να παίρνει πίσω το χαμένο του service, ισοφαριζοντας λίγο αργότερα σε 5-5, αλλά στη συνέχεια να έχει τριπλό break-point(!), για το 6-5 με τον Μουζέτι να κάνει το hold του αγώνα σβήνοντας συνολικά στο 11ο game 4 break-points του Γερμανού. 

Μάλιστα στο tie-break που ακολούησε ο Ζβέρεφ προηγήθηκε με 3/0, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κρατήσει το service του με τον Μουζέτι να κάνει την ανατροή και να κατακτά ένα πολύ δύσκολο set

Στο 1ο set, ο Ζβέρεφ έδειχνε έτοιμος για να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς με ένα break στην αρχή (1-0) κι ένα στο τέλος ( 5-2), έκλεισε το set παίρνοντα προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Μουζέτι κατέκτησε τα 3 πρώτα games (3-0), αφού αρχικά είχε σβήσει διπλό break-point του Ζβέρεφ (15/40) κάνοντας το 1-0, με τον Γερμανό να απαντάει στο 7ο game, μειώνοντας σε 4-3 και αμέσως μετά ισοφαρίζοντας σε 4-4. 

Οι δύο παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie-break εκεί όπου ο Ζβέρεφ προήγήθηκε με 3/0, με τον Μουζέτι λίγο αργότερα να περνάει μπροστά με 5/4 και τον Γερμανό να ισοφαρίζει σε 5/5, αλλά τον Ιταλό να κατακτά τους τελευταίους 2 πόντους και να παίρνει το set κάνοντας το 1-1. 

Το ξεκίνημα του decider ήταν και πάλι εκπληκτικό από την πλευρά του Ιταλού, ο οποίος με 2 break κι ένα hold έκανε το 3-0, όπως και στο 2ο, με τον Ζβέρεφ να απαντά στο ένα από τα δύο μειώνοντας σε 3-1 και 3-2. 

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Γερμανός δεν απείλησε ξανά το service του Ιταλού, ο οποίος με ένα love game σφραγίσε τη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά εκεί όπου θα βρει μπροστά του τον Τζακ Ντρέιπερ που με τη σειρά του κέρδισε τον Τόμας Μάχατς με 6-3, 3-6, 6-1. 

VIENNA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Βιέννη: Ο Μουζέτι απέκλεισε τον…αυτοκαταστροφικό Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα