Βιέννη: Ο Τιμ αποχαιρέτησε το τένις (vids)

O Ντόμινικ Τιμ αποχαιρέτησε και επίσημα το τένις μετά την ήττα του από τον Ιταλό Λουτσιάνο Νταρντέρι με 7-6(6), 6-2, μέσα σε μία ώρα και 32 λεπτά, με τον Αυστριακό να γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση από τους συμπατριώτες του στο κεντρικό court του Erste Bank Open. 

Domi’s Swan Song @domithiem‘s brilliant career comes to an end

in Vienna #ErsteBankOpen pic.twitter.com/6Dyk5lAtHi

Tennis TV (@TennisTV) October 22, 2024

Ο πρώην Νο3 του κόσμου και πρωταθλητής του US Open το 2020, πάλεψε για ένα set, στο οποίο μάλιστα προηγήθηκε με break (3-2), με τον Νταρντέρι να το παίρνει πίσω (4-4) και να οδηγεί το set στο tie-break. 

Εκεί ο Τιμ προηγήθηκε με 5/2, με τον Ιταλό να απαντάει με 3 σερί πόντους (5/5) και στη συνέχεια να σβήνει και set-point του Αυστριακού (6/6) για να κλείσει τελικά το set με 8/6 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο σκέλος ο Αυστριακός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, αλλά και την ανωτερότητα του Νταρντέρι, οποίος προηγήθηκε με 2 break (5-1), για να κλείσει το ματς και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. 

Moments to cherish #ErsteBankOpen pic.twitter.com/rrRc5B2Mlx

Tennis TV (@TennisTV) October 22, 2024

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές με τον Τιμ να γνωρίζει ένα ανατριχιαστικό standing ovation, “κρεμόντας” και επίσημα τη ρακέτα του. 

VIENNA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Βιέννη: Ο Τιμ αποχαιρέτησε το τένις (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα