Ξέσπασμα Μπερετίνι: “Δεν καταλαβαίνω το λόγο που επικρίνουν τη σχέση μου”

Ο Ματέο Μπερετίνι, έπειτα από τον αποκλεισμό του στον πρώτο γύρο του Indian Wells από τον No113 του κόσμου, Τάρο Ντάνιελ, θα επιχειρήσει την επανεκκίνησή του από το Phoenix Challenger.

Δεν είναι λίγες οι φορές το τελευταίο διάστημα που ο 26χρονος Ιταλός τενίστας έχει δεχθεί κριτική για την αγωνιστική του πτώση, και μάλιστα, πολλοί από τους επικριτές του ισχυρίζονται πως γι’ αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η νέα

συντροφός του, Μελίσα Σάτα. 

Διαβάζοντας τα σχόλια των επικριτών του, ο Μπερετίνι αποφάσισε να υπερασπιστεί, τόσο τον εαυτό του, όσο και τη σχέση του, μέσα από συνέντευξή του στον Πάολο Ρόσι, στην Ιταλική εφημερίδα “Repubblica”.

Ο Ματέο ξεκαθάρισε πως ο αποκλεισμός του από το BNP Paribas Open δεν σχετίζεται με τη νέα του σχέση, και πως είναι ανοιχτός να δέχεται την κριτική για την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά δεν θα ανεχτεί τις προσβολές. 

“Προσωπικά είμαι ένας εγκρατής άνθρωπος, αλλά ήξερα ότι επιλέγοντας κάποιον από τον κόσμο της ψυχαγωγίας θα τραβούσα τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι είναι λάθος να σε ακολουθούν και να σε φωτογραφίζουν. 

Ζω μια ιστορία αγάπης όπως κάθε 26χρονος και λυπάμαι που ένα θετικό πράγμα όπως ένα συναίσθημα ερμηνεύεται ως επαγγελματική απόσπαση της προσοχής. Αυτό που με πληγώνει περισσότερο δεν είναι τα σχόλια των επικριτών, αλλά των ανθρώπων που γνωρίζουν από τένις.

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για αυτές τις επικρίσεις.Το να βγάλεις μίσος είναι πολύ εύκολο. Αλλά αν κοιτάξω στον καθρέφτη βλέπω ένα ευγενικό αγόρι. Ζω ειρηνικά και ποτέ δεν πρόσβαλα κανέναν, και ούτε είπα λόγια παράτροπα. Συχνά αναρωτιέμαι αν κάνω κάτι λάθος. 

Το τένις είναι ένα πολύ αγχωτικό άθλημα, γι’ αυτό προσπαθώ να είμαι λιγότερο τεταμένος στο γήπεδο και πιο χαλαρός στην καθημερινή ζωή.

Ο Φέντερερ, ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς μας έχουν συνηθίσει με κάποιο τρόπο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι φυσιολογικό να είσαι No. 1 για 10 χρόνια. Οι τενίστες είμαστε άνθρωποι και τόσο η κούραση, όσο και τα συναισθήματα υπάρχουν και για εμάς. 

Φαίνεται ότι η ευτυχία ορισμένων ανθρώπων εξαρτάται από τα αποτελέσματά μου και αν χάσω, εκτονώνουν την απογοήτευσή τους. Κατά τη γνώμη μου, το τένις πρέπει να είναι μια στιγμή χαράς. Το να είσαι θυμωμένος δεν είναι κακό, οι προσβολές όμως δεν είναι αποδεκτές”.

The post Ξέσπασμα Μπερετίνι: “Δεν καταλαβαίνω το λόγο που επικρίνουν τη σχέση μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα