Ζβέρεφ: “Δεν βρέθηκα στην ημέρα μου”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν κατάφερε να προσθέσει έναν ακόμη τίτλο σε 1000άρι τουρνουά μετά από την ήττα του κόντρα στον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς στα προημιτελικά του Indian Wells. 

Μπορεί ο Γερμανός να προηγήθηκε με 5-2 στο 3ο set και να είχε στη διάθεσή του 2 match-points, όμως ο Φριτς βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη και να περάσει στα ημιτελικά του τουρνουά. 

“Για να είμαι ειλικρινής σήμερα δεν ήταν η μέρα μου.”, είπε ο Ζβέρεφ. “Έφτασα κοντά στη νίκη, αλλά τελικά το παιχνίδι μου δεν ήταν αυτό

που θα έπρεπε να είναι.”

“Η ήττα αυτή κι έτσι όπως ήρθε δεν ήταν εύκολη να την αποδεχθώ ψυχικά. Το επόμενο τουρνουά που θα αγωνιστώ θα είναι στη Βιέννη και ελπίζω ότι θα μπορέσω να επαναφέρω το καλό μου παιχνίδι. Τώρα απλά θέλω να πάω σπίτι μου.”

“Ήταν μια μεγάλη σεζόν. Έχω παίξει αρκετά καλά. Αλλά αυτό που με πονάει είναι ότι ήξερα ότι ήμουν το φαβορί για τον τίτλο μετά από την ήττα του Τσιτσιπά, αλλά όπως είπα το παιχνίδι μου δεν ήταν αυτό που έπρεπε να είναι.”

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μετά και πριν από το παιχνίδι με τον Φρτις, ο Ζβέρεφ μετρούσε 20 νίκες σε 21 αγώνες έχοντας χάσει μόνο από τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του US Open

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ζβέρεφ: “Δεν βρέθηκα στην ημέρα μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα