Ζβέρεφ: “Δεν κερδίζω ούτε στην προπόνηση εδώ”

17:42 3/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην επανεμφάνιση του μετά το Australian Open, δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του στο 500αρι τουρνουά του Ρότερνταμ, αφού ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, σε μόλις 77 λεπτά.

Ο Γερμανός τενίστας, δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα, μη μπορώντας να πιάσει τα “στάνταρ” απόδοσης του και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με το “καλημέρα”.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν, το γεγονός ότι ο Νο7 στον κόσμο, έκανε μόλις έναν άσο σε ολόκληρο το παιχνίδι,

κάτι που φανερώνει και σε πόσο άσχημη μέρα βρέθηκε.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι, τόνισε πώς το Ρότερνταμ δεν του πάει, ενώ επισήμανε ότι όσες μέρες βρίσκεται εκεί, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα σετ, ακόμη και στην προπόνηση.

“Τις πέντε μέρες που είμαι εδώ, δεν έχω κερδίσει ούτε ένα σετ, ακόμη και στην προπόνηση και προπονούμαι δύο φορές τη μέρα”, τόνισε ο Ζβέρεφ.

“Στο παρελθόν δεν τα έχω καταφέρει καλά εδώ και για να είμαι ειλικρινής αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες, δεν θα αλλάξει κάτι ούτε στο μέλλον.

Δεν είμαι τόσο αναστατωμένος όσο θα ήμουν αν συνέβαινε σε ένα άλλο τουρνουά αυτό, επειδή απλά δεν νιώθω καλά εδώ”, επισήμανε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρέθηκε για πέμπτη χρονιά στο συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ μετράει μόλις τρεις νίκες στην ολλανδική διοργάνωση.

ROTTERDAM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ζβέρεφ: “Δεν κερδίζω ούτε στην προπόνηση εδώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα