Ζβέρεφ: “Προσπαθώ να βελτιώσω κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου”

Το Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη, Αλεξάντερ Ζβέρεφ πριν τρεις ημέρες κατέκτησε το Abierto Mexicano, επικρατώντας του Στεφάνου Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό με 2-0 σετ.

Σε λίγες ώρες ξεκινά γεμάτος αυτοπεποίθηση τις υποχρεώσεις του στο Miami Open. Έχει ήδη περάσει με bye στο 2ο γύρο του τουρνουά (Νο3 του ταμπλό), όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Εμίλ Ρουσουβουόρι-Κάρλος Αλκαράζ.

Ο Ζβέρεφ

σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την ήττα στον τελικό του US Open 2020 από τον Ντομινίκ Τιμ. Συγκεκριμένα ανάφερε πως αυτή η “απώλεια” του έδωσε επιπλέον κίνητρο να δουλέψει σκληρά και να βελτιώσει το παιχνίδι του.

“Αυτή η ήττα με έκανε να “διψάω” για τίτλους ακόμη περισσότερο. Απείχα μόλις δύο πόντους από την κατάκτηση του πρώτου μου grand slam (US Open 2020), αλλά δεν τα κατάφερα. Φέτος έχω τεράστιο κίνητρο. Προσπαθώ να βελτιώσω κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

“Θέλω να κερδίσω τα πάντα, ανυπομονώ για τις επόμενες εβδομάδες. Δεν σκέφτομαι τα majors αυτή την στιγμή. Έχουμε τέσσερα τουρνουά Masters 1000 πριν από αυτά και μερικά άλλα μεγάλα event. Προσπαθώ να επικεντρωθώ σε αυτά και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ”, είπε κλείνοντας ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Γιάννης Μαύρος

The post Ζβέρεφ: “Προσπαθώ να βελτιώσω κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα