5 απίθανα κομμάτια πριν το τέλος του χειμώνα.

Βρισκόμαστε πια στην μετα-εκπτωσιακή περίοδο όπου είτε ‘κονομήσαμε απίθανα κομμάτια στη μισή τιμή, είτε φάγαμε λεφτά χωρίς λόγο σε αντίστοιχα χωρίς-λόγο-ύπαρξης ρούχα, επειδή απλώς ήταν σε προσφορά.

Και πάλι, αυτό δεν σημαίνει πως κλείσαμε όλοι με τις αγορές μας ή ότι δεν μας περίσσεψε λίγο ζεστό χρήμα για να σπρώξουμε στην Ευρωπαϊκή οικονομία.

Η περίοδος αυτή (τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου) είναι μια μεταβατική φάση,

όπου τις μισές μέρες θα παγώνουμε μέσα στα χιόνια και τις άλλες μισές θα μας καίει ο ήλιος στα τραπεζάκια των καφετεριών.

Για τις ζεστές μέρες, τουλάχιστον, θα αρχίσουμε να φοράμε και μερικά πιο ανοιξιάτικα κομμάτια, σαν τα απίθανα bomber jackets ή denim μπουφάν.

Με το denim έχω μια παράξενη σχέση: Το αποφεύγω σε παντελόνι (δεν έχω ούτε ένα τζιν), αλλά δεν με χαλάει καθόλου σε πουκάμισα ή σε jacket.

Bomber Jackets
Diesel Jacket Jr Bomber (215,76 €) [Περισσότερα] Το camouflage έχει γίνει πια μόδα, όπως βλέπουμε σε κάθε βιτρίνα της Inditex (Zara, Bershka, Pull & Bear) αλλά κατά κύριο λόγο θα το φοράνε είτε κοπέλες, είτε μπάρμαν που το παίζουν μοδάτοι.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι πρώτοι που το φόρεσαν είναι οι κυνηγοί που βαράνε μπεκάτσες τα ξημερώματα – δεν είναι ότι οι «μοδάτοι» είχαν την ιδέα. Απλά, αν είναι να φορέσεις αυτό το ενδιαφέρον pattern θα πρέπει, πρώτον, να μην θυμίζεις κυνηγό και, δεύτερον, να μην θυμίζεις μπάρμαν.

Όχι, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους, απλά συνήθως μου φαίνονται πολύ στημένοι και ομοιογενείς (το ίδιο μούσι, το ίδιο tattoo μανίκι, το ίδιο μποτάκι: η επίσημη στολή των barman).

Φόρα το camo, αλλά κάν’ το με ένα αισθητικά ωραίο pattern (τα zara συνήθως αποτυγχάνουν σε αυτό) και με ένα κομμάτι που διαφοροποιείται, όπως αυτό το απίθανο bomber jacket με τις κόκκινες λεπτομέρειες. Τέλειο κομμάτι.


ASOS Reversible Bomber Jacket With Camo Print (60,68 €) [Περισσότερα]
ASOS Wool Baseball Jacket (67,43 €) [Περισσότερα]
ASOS Varsity Jacket (48,55 €) [Περισσότερα]Τζιν μπουφάν. (Denim Jackets)

Για μένα, το πετυχημένο κομμάτι είναι το απλό κομμάτι, και αυτό το Levis είναι spot-on στο τι ψάχνω από ένα denim jacket. Απλό, λεπτό, τέλειο χρώμα.


ASOS Denim Jacket (33,71 €) [Περισσότερα]
ASOS Denim Jacket With Borg Collar (67,43 €) [Περισσότερα]
Levis Denim Jacket Pcm Standard Trucker (141,59 €) [Περισσότερα]Αντρικές Τσάντες Πλάτης.

Το θέμα «τσάντα στους άντρες» έχει φάει πολύ κουβέντα. Με βάση την φιλοσοφία της απλότητας, όσο λιγότερα κουβαλάς πάνω σου, τόσο το καλύτερο. Μακάρι να μπορούσα να τριγυρνάω χωρίς καν το κινητό μου στην τσέπη.

Αλλά αυτές τις χειμωνιάτικες μέρες (ή τις μέρες που πας στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά σου) θέλεις κάπου να βάζεις το κινητό, τα κλειδιά, το iPad, την ομπρέλα, τα βιβλία σου. Δυστυχώς, δεν ούτε έχω αρκετές τσέπες γι’ αυτό, ούτε θέλω να τις αισθάνομαι γεμάτες και να με βαραίνουν.

Γι’ αυτό, μια τσάντα χρειάζεται για (κυρίως) πρακτικούς λόγους. Το στυλ των παρακάτω προϊόντων, που εμπνέεται από κλασσικό ορειβατικό gear, με έχει αγγίξει.

Προτείνω η τσάντα να έχει κάποιο (χρωματικό πιθανότατα) ενδιαφέρον, αλλά να παραμένει και λογικά διακριτική, για να κολλάει με κάθε ντύσιμο και περίσταση.


ASOS Backpack with Contrast Base (26,97 €) [Περισσότερα]
ASOS Backpack (24,27 €) [Περισσότερα]
Mi-Pac Backpack (26,97 €) [Περισσότερα]
ASOS Backpack in Zebra Print (33,71 €) [Περισσότερα]
River Island Tech Backpack (26,97 €) [Περισσότερα]Πουκάμισα με Patterns.

Τα πουκάμισα με μοτίβα, απ’ ότι λένε τα περιοδικά και τα features της ASOS, είναι στη μόδα.

Προσωπικά δεν με χαλάνε – αρκεί να μην είναι ζωντανό πανηγύρι. Κάποια που είναι τσίρκο, θα τα δούμε να τα φοράνε έξω και θα γελάμε.

Κάποια άλλα, όμως, όπως τα παρακάτω, είναι αρκετά «διαφορετικά» για να κάνουν το ντύσιμο πιο παιχνιδιάρικο, αλλά όχι αρκετά για να μπεις στην λίστα αναμονής για το ψυχιατρείο. Εκτός κι αν ψάχνεις θέση στη Σταυρούπολη…


River Island Camo Shirt (43,15 €) [Περισσότερα]
ASOS Shirt With Polka Dot (33,71 €) [Περισσότερα]
ASOS Shirt With Aeroplane Print (37,76 €) [Περισσότερα]
Jack& Jones Pipe Shirt (51,24 €) [Περισσότερα]
ASOS Chambray Shirt With Polka Dots (33,71 €) [Περισσότερα]Χειμωνιάτικα (προς Άνοιξη…) αξεσουάρ.

Στην περίπτωση όπου έχετε καταφέρει να μην χρειάζεστε τίποτε καινούριο από ρούχα, υπάρχει κάτι που να είναι φθηνό, αλλά και αρκετό για να σας προσφέρει νέες δυνατότητες συνδυασμών ώστε να μην βαριέστε την αντανάκλασή σας στα μάτια των περαστικών που σας θαυμάζουν. Έστω, την αντανάκλασή σας στις βιτρίνες…

Αυτό το έντονο κίτρινο (λέει το GQ) είναι ότι πιο μοδάτο από χρώμα μπορούμε να φορέσουμε αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει, όσο το υπόλοιπο ντύσιμο μένει «γήινο» και muted.

Και στην τελική, λατρεύω τα κασκόλ. Μπορείς να φοράς τρεις μέρες τα ίδια ρούχα, να αλλάζεις μόνο το κασκόλ σου και να είναι σαν να ντύθηκες αλλιώς. Τρεις μέρες είπα, ε!


ASOS Cable Knit Scarf (16,18 €) [Περισσότερα]
Selected Scarf (40,46 €) [Περισσότερα]

Και η αγαπημένη μου φετινή ανακάλυψη: Τα κομμένα γάντια. Συνδυάζουν τη προστασία από το κρύο με την ευκολία του να μπορώ να tweet-άρω ότι ατάκα μου έρχεται στο μυαλό γρήγορα, αφού τα δάχτυλά μου είναι ελεύθερα.

Ακόμη, μπορώ να κάνω νοήματα με τα δάχτυλά μου στους ανόητους οδηγούς που δεν σταματάνε στις διαβάσεις…

Είναι φθηνά. Πάρτε ένα ζευγάρι μαύρα, κι ένα γκρι, και βγάλτε το τέλος του χειμώνα χωρίς ξεραμένα χέρια – και λίγο πιο στυλάτοι.


ASOS Fingerless Gloves (6,74 €) [Περισσότερα]
ASOS Fingerless Gloves (6,74 €) [Περισσότερα]
ASOS Navy Fingerless Gloves (6,74 €) [Περισσότερα]
ASOS Touch Screen Gloves (10,79 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα