5 must-have χειμωνιάτικα αξεσουάρ!

12:01 6/1/2018 - Πηγή: Ntynomai

Κάνει κρύο και είναι καιρός για δύο. Ωστόσο δεν μπορεί να σε κρατήσει ζεστή μόνο μία αγκαλιά. Θα μου πεις, έχεις και το μπουφάν σου που σε ζεσταίνει, αλλά είναι αυτό αρκετό; Αν θες να κάνεις τον Χειμώνα Καλοκαίρι ακόμη και όταν βρίσκεσαι στον δρόμο, μην ξεχνάς τα αξεσουάρ. Γούνινα, πλεκτά και πάνω απ’ όλα άνετα κάνουν τις βόλτες (στο χιονισμένο τοπίο #not) παραμυθένιες και αξέχαστες.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν μοιάζουν με εκείνα τα «κακόγουστα» που η μανούλα επέμενε να φορέσεις όταν ήσουν μικρή (και αν της έκανες το χατίρι σου έδινε καραμελίτσα δώρο…). Σήμερα τα γάντια, κασκόλ, σκουφάκια, γούνινα αυτάκια κ.λπ., έχουν στυλ! Μπορείς λοιπόν να τα φορέσεις και να βγεις στον δρόμο με αυτοπεποίθηση. Για να μην ψάχνεις αλλού και χάνεσαι, μάζεψα εδώ μερικά από τα αγαπημένα μου σχέδια για να διαλέξεις.

Σκουφάκια

Κλασσικά και πολυαγαπημένα. Φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και βγαίνουν σε άπειρα σχέδια. Με φουντίτσες, πλεκτά, με τυπώματα, με χρώμα, με κορδόνια και ό,τι άλλο περνάει από τον νου σου.

Σκουφάκι Πλεχτό με Αυτάκια Γούνινα (6,00 €) [Περισσότερα]Σκουφάκι adidas (25,00 €) [Περισσότερα]

Γάντια

Ζεσταίνουν τα δάχτυλά σου και σε βοηθούν να απεξαρτηθείς από το κινητό σου αφού όσο ντύνουν τα χέρια σου, θα δυσκολεύεσαι να στείλεις μηνύματα. Να και κάτι που δεν σου είχε περάσει από το μυαλό για την χρησιμότητα των μικρών μας φίλων.

Δερμάτινα Γυναικεία Γάντια Tommy Hilfiger Coin Leather Gloves (66,00 €) [Περισσότερα]Πλεκτά γάντια (11,00 €) [Περισσότερα]

Γούνινα αυτάκια

Δύο μικρές και χνουδωτές μπαλίτσες θα ζεσταίνουν τα αυτιά σου. Δεν θα τα λατρέψουν μόνο τα αυτιά σου, αλλά και όλοι οι φίλοι σου. Θα καταλάβεις τι εννοώ όταν θα δεις την παρέα σου να ασχολείται μαζί τους, ενώ οι περισσότεροι θα σου ζητούν να τα δοκιμάσουν. Φόρα τα και θα με θυμηθείς!

Στέκα με πέρλες και αυτάκια γούνινα (6,00 €) [Περισσότερα]Στέκα με Γούνινα Αυτάκια (12,00 €) [Περισσότερα]

Κασκόλ

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι ο λόγος που την επόμενη μέρα δεν θα ψάχνεις να βρεις καραμέλες για τον λαιμό. Μην ξεχνάς βέβαια το κλασσικό κολπάκι που ψεκάζεις με 2 κιλά άρωμα το κασκόλ για να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα.

Γυναικείο πλεκτό κασκόλ TOP SECRET (20,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο κασκόλ TOP SECRET (18,00 €) [Περισσότερα]Κασκόλ πλεκτό φούντες σε μπουκλέ ύφανση (9,00 €) [Περισσότερα]

Πολύχρωμες, ζεστές και παιχνιδιάρικες καλτσούλες

Θα αφήναμε τα ποδαράκια παραπονεμένα; Όχι φυσικά! Αυτού του είδους οι κάλτσες φοριούνται μόνο στο σπίτι και σε συνοδεύουν στις πιο όμορφες και χαλαρές σου στιγμές. Έξω από το σπίτι θα βγουν μόνο όταν κρυφτούν μέσα από τις ψηλές σου μπότες, εκεί που δεν τις βλέπει κανείς. Εκτός βέβαια και αν μια μέρα κάνουν την επανάστασή τους και δραπετεύσουν από την χαραμάδα της πόρτας. Αλλά το πρώτο είναι πιο πιθανό.

Κάλτσες Ελαφάκι (8,00 €) [Περισσότερα]Κάλτσες με σχέδια (4,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα