AXDW: Με άρωμα άλλης εποχής!

12:26 8/4/2017 - Πηγή: Ntynomai

Σε ένα ατμοσφαιρικό fashion show παρουσίασε ο Vassilis Zoulias τη demi couture συλλογή του με τίτλο “Women in the Garden”, στο Βικτωριανό κιόσκι του 1850 στον Εθνικό Κήπο. Εμπνευσμένη από την φίλη του Μάρα Δεσύπρη, οι εκλεκτοί καλεσμένοι παρακολούθησαν την παρουσίαση της συλλογής, η οποία τους μετέφερε σε μία ρομαντική εποχή εξυμνώντας τη θηλυκότητα και τη γοητεία των γυναικών εκείνης της εποχής. Οι μοναδικές δημιουργίες του σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα, που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, οι ιδιαίτερες δαντέλες και τα εντυπωσιακά

κοσμήματα σχεδιασμένα από τον Pericles Kondylatos έκλεψαν την παράσταση και δημιούργησαν μία ιδιαίτερα αισθησιακή και μυστηριώδη ατμόσφαιρα στον καταπράσινο Εθνικό Κήπο.

Εξάλλου το τι θα περιμέναμε να δούμε το φανταζόμασταν. Ήδη είχαμε δει το προηγούμενο show στο Ζάππειο τον χειμώνα, που άφησε εξίσου εποχή και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Από νωρίς βρεθήκαμε στο μοναδικό χώρο του εθνικού κήπου, μαγευτήκαμε από την ατμόσφαιρα, τον κόσμο, τη διάθεση, που επικρατούσε, νιώσαμε πως ζούμε σε μία άλλη εποχή, σε έναν άλλον κόσμο, πως βιώνουμε μία διαφορετική αισθητική. Εξάλλου αυτό αποτυπώνουν και οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, το όνειρο, ένα μοναδικό ταξίδι στο όνειρο.

Και το ζήσαμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα