Easy rider!

Τα biker boots είναι η τελευταία μου εμμονή στα παπούτσια! Αν δεν βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα ή στην λίστα σου για τα must have του φετινού χειμώνα, τότε πρέπει σίγουρα να μπουν. Αποτελούν την απόλυτη τάση και ένα χρηστικό trend αφού πηγαίνουν σχεδόν με όλα τα στυλ και χαρίζουν cool ύφος σε κάθε εμφάνιση.

Ήδη έχω ενδώσει σε ένα γκρι

ζευγάρι με γούνινη επένδυση!

Ο οίκος Chanel έδωσε την απόλυτη λάμψη στο trend στο catwalk για το φετινό χειμώνα και εμείς δεν έχουμε παρά να υιοθετήσουμε το στυλ, προσαρμοσμένο στο δικό μας ύφος και τις ανάγκες μας.

Πως να το φορέσεις;

Για τις πρωινές σου εμφανίσεις προτίμησε μποτάκια άνετα και ζεστά. Μπορείς να τα συνδυάσεις με μάλλινες κάλτσες, απλά t-shirts, καρώ πουκάμισα καθώς και με oversized πλεκτές ζακέτες.


River Island Shearling Lined Biker Boots (69,95 €) [Περισσότερα]
Μπότες μοτοσυκλετιστή (129,50 €) [Περισσότερα]
Grey Cable Knit Tights. Επίσης με μάλλινα καλτσόν με ιδιαίτερα σχέδια και με skinny jeans που θα λατρέψεις. (13,99 €) [Περισσότερα]
Τα biker boots με τρακτερωτή σόλα και μεταλικές λεπτομέρειες, δίνουν extra sexy points στον στυλ σου και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το grunge – chic look σου.
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
Γαλότσες Fashion Με Τρουκ. Όσο πιο ροκ τόσο το καλύτερο (36,00 €) [Περισσότερα]

Μπορείς να συνδυάσεις άψογα με πλεκτά (και όχι μόνο) φορέματα και να αποκτήσεις ένα ιδιαίτερο look που μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες ακόμη και στο γραφείο.


TUBE DRESS (19,95 €) [Περισσότερα]
RIB KNIT DRESS (19,95 €) [Περισσότερα]

Για τις βραδινές εμφανίσεις δοκίμασε κάτι πιο ανατρεπτικό και ιδιαίτερα sexy. Συνδύασε biker boots με ένα ιδιαίτερο μίνι φόρεμα με παγέτες όπως η Agyness Deyn.


ASOS Shift Dress in Sequin (163,21 €) [Περισσότερα]

Επίσης προτίμησε minimal chic look με μαύρο κολάν (αν είναι leather ή βινυλ ακόμα καλύτερα) συνδυασμένο άψογα με blazer


Κολάν-Παντελόνι «Black Jean» (34,00 €) [Περισσότερα]


Vero Moda Very Gold Zip Biker Jacket. Ενώ το πιο ροκ στυλ μπορείς να το πετύχεις με δερμάτινο leather jacket. (221,49 €) [Περισσότερα]
Για τις πιο τολμηρές και για εκείνες που επιμένουν στο ύψος υπάρχουν και ιδιαίτερα μποτάκια με τακούνι. (139,00 €) [Περισσότερα]


French Connection Floral Dress With Bow Back Detail (67,61 €) [Περισσότερα]

Μην ξεχνάς πως ακόμα κι αν δεν είσαι ροκ μπορείς να συνδυάσεις τα biker boots με πιο ρομαντικό στυλ και να πετύχεις το απόλυτο mix ‘n match. Φόρεσε τα με floral φορέματα ή τουνίκ ακόμα και με πιο girly φορέματα και θα καταρρίψεις όλους τους κανόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai