Αντρική τσάντα: η απαραίτητη!

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους άντρες να κρατούν τσάντες. Ο λόγος είναι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις , που καθιστούν μία τσάντα απαραίτητη. Επίσης πολλοί άντρες γυμνάζονται άρα χρειάζονται ένα backpack καθαρά για το γυμναστήριο, ενώ απαραίτητες κρίνονται και οι τσάντες για τους άντρες που κυκλοφορούν με μηχανές, αφού είναι βολικές και εκεί μπορούν να τοποθετούν όλα όσα θα τους χρειαστούν μέσα στη μέρα!

Βασικό κριτήριο-ειδικά για τις επαγγελματικές τσάντες, που θυμίζουν τον κλασικό χαρτοφύλακα- είναι να είναι ελαφριές μεν αλλά ανθεκτικές δε, γιατί εκτός από τα

απαραίτητα χαρτιά πολλοί άντρες παίρνουν μαζί τους και το laptop τους. Εκτός επίσης από τις κλασικές και σε σχέδιο, που είναι και πιο αυστηρές, μπορεί κανείς να επιλέξει μέσα από μία ευρεία γκάμα πιο μοντέρνων τσαντών για επαγγελματικούς λόγους.

Τα σακίδια από την άλλη, επειδή συνήθως σχετίζονται με γνωστές εταιρείες αθλητικών ειδών, είναι πιο ευφάνταστα, όσο αφορά τα σχέδια τους και η ποικιλία πραγματικά είναι πολύ μεγάλη.

Εσείς, δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτή που θα καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες, να την εναρμονίσετε με το στυλ σας, ώστε να διευκολύνει τη ζωή και την καθημερινότητα σας.

Επιλέξαμε κάποιες από αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά και σίγουρα κάποιες ιδέες θα πάρετε!

Τσάντα Πλάτης G Ride (59,90 €) [Περισσότερα]Μαύρο Ανδρικό Σακίδιο (55,00 €) [Περισσότερα]Σακίδιο Πλάτης (69,00 €) [Περισσότερα]Unisex Backpack (80,00 €) [Περισσότερα]Τσαντάκι Ώμου (13,00 €) [Περισσότερα]Τσαντάκι Ώμου (80,90 €) [Περισσότερα]Τσαντάκι Ώμου (80,90 €) [Περισσότερα]Camel Active (96,90 €) [Περισσότερα]Τσαντάκι Ώμου (19,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Ταχυδρόμου (168,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Ώμου (188,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Λάπτοπ (51,55 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα