Η διαχρονική αξία των T-shirts

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος θα "τιμήσουμε" τα αγαπημένα σε όλες t-shirts, που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες για ακόμα ένα καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι τα t-shirts δεν λείπουν ποτέ από την γυναικεία γκαρνταρόμπα και ο λόγος είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν με ευκολία τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι.

Τα t-shirts είτε είναι μονόχρωμα

είτε με διάφορα prints θα αποτελέσουν για ακόμα μια σεζόν ένα must - have item. Τα μονόχρωμα t-shirts μπορούν να αποτελέσουν μια ιδανική λύση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τον πρωινό καφέ μέχρι τις βραδινές εξόδους. Μπορεί να συνδυαστεί με maxi ή midi φούστες, καθώς και με σορτσάκια για πιο άνετες εξόδους.

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και το αγαπημένο σου μονόχρωμο t-shirt μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοναδικό καλοκαιρινό look. Επέλεξε τις κλασσικές αποχρώσεις του άσπρου, γκρι ή κάποιον παστέλ χρωματισμό. Όσον αφορά τα t-shirts με prints είναι cool, casual και παίρνουν εύκολα τον χαρακτήρα που θέλετε να τους δώσετε. Μπορούν να συνδυαστούν με το rock σορτς σας, αλλά και με την pencil φούστα σας. Τα printed t-shirts είναι ιδιαίτερα αγαπητά γιατί χαρίζουν ζωντάνια στο look που έχεις δημιουργήσει.

Εμείς ψάξαμε για εσάς και σαν προτείνουμε τα πιο μοδάτα t-shirts:

Bat (59,95 €) [Περισσότερα]Vmjessica Lace Top (19,95 €) [Περισσότερα]Vmjessica Lace Top (19,95 €) [Περισσότερα]ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ (3,99 €) [Περισσότερα]ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ (7,99 €) [Περισσότερα]T-SHIRT DONNA - LIVE LOVE REPEAT (35,00 €) [Περισσότερα]T-SHIRT DONNA - SOBER IN LOVE (29,00 €) [Περισσότερα]T-SHIRT DONNA - IN VINO VERITAS (29,00 €) [Περισσότερα]T-shirt Toys For Boyz (20,00 €) [Περισσότερα]T-shirt Toys For Boyz (20,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα