Ιωάννα Κουρμπέλα: Remember tomorrow

Στην γραφική Αδριανού, κοντά στην Ακρόπολη, ανάμεσα στα μαγαζάκια που πουλάνε σουβενίρ στους τουρίστες, υπάρχει κι ένα πολύ ιδιαίτερο κατάστημα: Αυτό της Ιωάννας Κουρμπέλα, Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Εμείς το επισκεφτήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα για να δούμε την τρέχουσα κολεξιόν, και οφείλω να ομολογήσω ότι, ενώ τα ρούχα μου φάνηκαν σχετικά απλά στην αρχή, όταν τα δοκίμασα κατάλαβα ότι είναι πολύ ιδιαίτερα, άριστης ποιότητας και ότι έχει δοθεί

πολλή σημασία από την σχεδιάστρια στις λεπτομέρειες, ώστε να κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές μας, στις οποίες μας βοήθησε πολύ, η υπεύθυνη του καταστήματος:

Μάξι μακρυμάνικο φόρεμα
Ξέρουμε ότι το καλοκαίρι επιλέγετε αέρινα μάξι φορέματα στις εξόδους σας, αλλά το χειμώνα τι γίνεται με το συγκεκριμένο μήκος; Οι περισσότερες από εμάς δεν ξέρουν πως να το εντάξουν στο χειμωνιάτικο ντύσιμο, επομένως δεν το προτιμούν. Εμείς λοιπόν σας λέμε να το τολμήσετε! Ένα φόρεμα σαν αυτό είναι καθαρά χειμωνιάτικο και θα σας κρατήσει ζεστές. Μπορείτε να το φορέσετε σε κάποιο event στο οποίο θα παρευρεθείτε, στην έξοδο για φαγητό, στο ραντεβού, ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων, που θα γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνδυάστε με κομψές μπαλαρίνες ή γόβες για έξτρα ύψος, και τσαντάκι κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα.

Άσπρο-μαύρο φόρεμα
Ένα ιδιαίτερο κομμάτι, που φαίνεται σαν να αποτελείται από φούστα και τοπ, αλλά στην πραγματικότητα είναι φόρεμα. Φορέστε το το πρωί στο γραφείο με γκρι ή μαύρα αξεσουάρ, και δοκιμάστε το οπωσδήποτε με μαύρες γόβες και ένα τσαντάκι φάκελο στην βραδινή έξοδο ή σε μια επίσημη περίσταση.

Στράπλες φόρεμα με midi μήκος (και τούλινη φούστα από κάτω)
Ένα «ζαχαρένιο» φόρεμα που θα σας κάνει να νιώσετε σωστές πριγκίπισσες. Μπορείτε να το φορέσετε σε έναν γάμο, μια βάφτιση ή στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Συνδυάστε με γόβες (απαραίτητα, αφού το midi δύσκολα κολακεύει το πόδι) σε μαύρο, nude ή κάποιο άλλο «ήσυχο» χρώμα, και μικρό τσαντάκι. Η φούστα από τούλι είναι προαιρετική, δοκιμάστε την όμως αν θέλετε να δώσετε όγκο στο κάτω μέρος του φορέματος.

Γκρι μπλούζα και ψηλόμεση γκρι φούστα ως το γόνατο
Μπορείτε να τα φορέσετε μαζί, ώστε να δείχνουν σαν φόρεμα. Την ημέρα θα τα συνδυάσετε με μπαλαρίνες ή μποτάκια και μεγάλη τσάντα για να πάτε στο γραφείο, στη σχολή, ή για καφέ, και το βράδυ θα τα φορέσετε με γόβες και μια πιο μικρή τσάντα για να βγείτε για ποτό με την παρέα σας ή τον καλό σας.

Φοριούνται όμως και ξεχωριστά:
Το τοπ μαζί με τζην παντελόνι, μπότες και τσάντα tote φοριέται όλη την ημέρα, ενώ η ψηλόμεση φούστα με ένα όμορφο άσπρο τοπ ή πουκαμισάκι και χαμηλές γόβες φοριέται στο γραφείο, στην έξοδο για ένα ποτό, στο ραντεβού.

Μακρυμάνικο φόρεμα (με τούλινη φούστα από κάτω), φορεμένο με μαύρη ζώνη στη μέση
Ένα όμορφο φόρεμα που θυμίζει χιόνι και Χριστούγεννα, και του οποίου το μήκος μπορείτε πανεύκολα να προσαρμόσετε

Keywords
Αναζητήσεις
ioanna touli nude fake
Τυχαία Θέματα