Μόδα από Starstyle.gr

Μια νέα, ξεχωριστή και φρέσκια ιδέα ηλεκτρονικού εμπορίου μόδας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να δώσει περισσότερο στυλ και μοναδικότητα στη γκαρνταρόμπα σας. Το starstyle.gr αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική στα ήδη υπάρχοντα fashion sites

της ελληνικής e-αγοράς. Όσες είστε ήδη εξοικειωμένες με την ιδέα του e-commerce θα το λατρέψετε καθώς στο starstyle.gr με ένα κλικ, ότι αγαπάς μπορεί να γίνει δικό σου! Όσες, πάλι είστε καινούριες στο σπορ, ρίξε μια ματιά πιο κάτω και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε από την ποικιλία που θα ανακαλύψετε.

Στην πρώτη σας επαφή με το ηλεκτρονικό κατάστημα starstyle.gr θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα επώνυμα είδη ένδυσης και αξεσουάρ, όλα χειροποίητα, για όλα τα γούστα και όλα τα budget, με τον οικονομικό πήχη πάντα να γέρνει προς τα κάτω, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, ευχάριστα και πάντα με ασφάλεια.

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο αγάπης στην καλύτερή σας φίλη; Το starstyle.gr κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα, αποστέλλοντας το προϊόν σε συσκευασία δώρου κατευθείαν στη διεύθυνση που εσείς θα υποδείξετε με συνοδευόμενη ευχετήρια κάρτα, αν εσείς το επιθυμείτε. Πόσο τέλειο μπορεί να είναι αυτό;

Και όλα αυτά με έξοδα αποστολής μόλις 5.5€ για αγορές κάτω των 100 ευρώ και σε μόλις μία με δύο μέρες!

Πιο κάτω σου έχω επιλέξει μερικά από τα staple κομμάτια του site που αξίζει να έχει κανείς στη ντουλάπα του, καθώς παραμένουν διαχρονικά και στα οποία αξίζει να επενδύσεις κι εσύ!

Online προτάσεις αγοράς:
Τοπ Mexton Diamonds Γκρί (19,99 €) [Περισσότερα]
Μπλούζα Mexton Police Women μαυρο (23,90 €) [Περισσότερα]
Μπουφάν Mexton True Harmony μαύρο (85,80 €) [Περισσότερα]
Πουκάμισο Mexton Elegant Portret λευκο (50,50 €) [Περισσότερα]
Σακακι Ocassion Fantasy μπλε (76,00 €) [Περισσότερα]
Jeans Mexton perl μπλε (70,00 €) [Περισσότερα]
Φόρεμα Mexton Iconic Diva μαύρο (49,00 €) [Περισσότερα]
Φούστα Mexton Dazzling Black (34,99 €) [Περισσότερα]
Μποτάκι Y72 μαυρο (47,00 €) [Περισσότερα]
Γόβα 422-1 κόκκινο (40,50 €) [Περισσότερα]
Τσάντα MAKGIO black (50,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα