Τα φορέματα που θα λατρέψεις

Μπορεί ακόμη οι θερμοκρασίες να είναι χαμηλές, ωστόσο ημερολογιακά τουλάχιστον μπαίνουμε και επίσημα στην Άνοιξη η οποία είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη και πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου. Σαν ενημερωμένη fashionista που είσαι οφείλεις να γνωρίζεις τα hot trends της εποχής, τα οποία είναι τα φορέματα σε κάθε χρώμα και μήκος.

Φέτος τα φορέματα έχουν την τιμητική τους, αφού οι σχεδιαστές αφιέρωσαν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών συλλογών τους στα φορέματα. Κοντά, μακριά σε έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το ροζ και το μπλε

τα φορέματα είναι κομμάτια πασπαρτού και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Επενδύστε σε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί με όλα και να σας βγάλει από την δύσκολη θέση της όταν δεν θα ξέρετε τι να φορέσετε. Επίσης τα μακριά φορέματα ταιριάζουν σε όλους σχεδόν τους σωματότυπους και μπορούν να φορεθούν με σανδάλια ή με πλατφόρμες.

Για εσάς που λατρεύετε τα έντονα χρώματα επιλέξτε ένα φόρεμα σε κίτρινο ροζ ή πορτοκαλί και συνδυάστε το με nude αξεσουάρ. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Τέλος, να είστε αρκετά προσεκτικές με την επιλογή του σωστού μεγέθους του φορέματος, αφού θα πρέπει να σας κολακεύει και να αισθάνεστε άνετα μέσα σε αυτό.

Online προτάσεις αγοράς:
Μαύρο μίνι φόρεμα (170,00 €) [Περισσότερα]
Αμάνικο φόρεμα με βολάν (89,00 €) [Περισσότερα]
Μίνι εφαρμοστό φόρεμα (79,00 €) [Περισσότερα]
Αμάνικο φόρεμα σε γραμμή Α (89,00 €) [Περισσότερα]
Sweat shortsleeve dress (49,90 €) [Περισσότερα]
Polka dot pleated print dress (109,00 €) [Περισσότερα]
Bubble Hem Bandeau Dress (32,96 €) [Περισσότερα]
Bodycon Dress With High Neck (21,10 €) [Περισσότερα]
Μακρύ νταπέ φόρεμα (59,95 €) [Περισσότερα]
Άσπρο φόρεμα μίνι (79,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα