Τάσεις: Faux Fur

Με τον ερχομό του Δεκέμβρη, την κάθετη πτώση της θερμοκρασίας και τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν αισθητά, θυμόμαστε μια από τις πιο αγαπημένες χειμωνιάτικες τάσεις των τελευταίων ετών, την γούνα. Όσες λοιπόν θέλετε να επενδύσετε σε ένα κομμάτι, που όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστή στις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά θα αναβαθμίσει και το στυλ σας, δεν έχετε παρά να διαλέξετε ένα από τα αμέτρητα στυλ

που κυκλοφορούν και χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού μιλάμε πάντα για ψεύτικη γούνα.

Η τάση που έκανε την εμφάνιση της στα 70s, αλλά και παραμένει τόσο διαχρονική, έχει υιοθετηθεί από αναρίθμητα μοντέλα, bloggers αλλά και "it" girls της εποχής μας.

Όσες πάλι δεν είστε φαν των γούνινων παλτών, μπορείτε να επενδύσετε σε γούνινα αξεσουάρ, όπως γάντια, τσάντες, κασκόλ αλλά και καπέλα.

Το γούνινο παλτό, ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια για layering, το συναντάμε σε διάφορα χρώματα, αλλά και στυλ: μεσάτα παλτό, υπερμεγέθη αλλά και σε γιλέκα ποικίλου μήκους.

Ισορροπήστε ένα λεοπάρ γούνινο παλτό, συνδυάζοντάς το με ένα τζιν και flat παπούτσια. Φορέστε ένα γούνινο γιλέκο και ένα biker jacket για το τέλειο layering και δώστε λίγο boho αέρα στο ντύσιμό σας, φορώντας το αγαπημένο σας μάξι φόρεμα, κάτω από το παλτό σας. Τέλος, δώστε μια chic νότα με ένα πλατύγυρο καπέλο. Όσες θέλετε να αποφύγετε τον όγκο που προσθέτει ένα γούνινο παλτό, μπορείτε πάντα να το προτιμήσετε σε σκούρα χρώματα ή να το "δέσετε" με μια ζώνη.

Τις βραδινές ώρες, συνδυάστε άφοβα με μπότες πάνω από το γόνατο και μια skater αέρινη φούστα, ενώ αν θέλετε να παραμείνετε casual, προτιμήστε πιο masculine παπούτσια, όπως είναι οι combat boots.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Μαντό (109,99 €) [Περισσότερα]Glamorous Γούνα Puzzle (129,90 €) [Περισσότερα]ASOS Rainbow Faux Fur Coat (58,22 €) [Περισσότερα]B AB Reversable Leopard Faux Fur Jacket (219,18 €) [Περισσότερα]SOFT FAUX FUR CROPPED JACKET (103,00 €) [Περισσότερα]FAUX FUR BOMBER JACKET (88,00 €) [Περισσότερα]ΗΜΙΠΑΛΤΟ DARK (96,90 €) [Περισσότερα]Γιλέκο Attrattivo (79,90 €) [Περισσότερα]A.L.E Γκρι Γιλέκο (89,90 €) [Περισσότερα]ASOS Mono Faux Fur Gilet With PU Trim (44,52 €) [Περισσότερα]Brave Soul Faux Fur Leopard Trucker Hat (10,96 €) [Περισσότερα]River Island Faux Fur Hat (19,18 €) [Περισσότερα]ASOS Tophandle Bag In Crazy Faux Fur (33,56 €) [Περισσότερα]LUX FUR MITTENS (25,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα