Τι να ψωνίσω στις εκπτώσεις;

Οι εκπτώσεις άρχισαν και είναι εύκολο να παρασυρθούμε αγοράζοντας ρούχα και αξεσουάρ που καταλήγουν να σκονίζονται σε μια γωνιά της ντουλάπας μια και δεν θα τα φορέσουμε ποτέ. Ακλουθώντας λίγες και απλές συμβουλές μπορούμε να κάνουμε έξυπνες αγορές, που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές μας ανάγκες, χωρίς παράλληλα να χάσουμε και την χαρά που μας δίνει το shopping therapy.

1) Μια επώνυμη τσάντα: Σε λιτό σχέδιο και σε ουδέτερο χρωμα που

συχνά είναι απλησίαστη για τις περισσότερες, αν αγοραστεί σε περίοδο εκπτώσεων αποτελεί μια μίνι επένδυση μόδας μιας και θα την κρατήσετε για πολλά χρόνια!

ΤΣΑΝΤΑ DKNY (207,00 €) [Περισσότερα]Christian Lacroix (99,45 €) [Περισσότερα]

2) Ένα επώνυμο τζην: Το τζην είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα ανδρών και γυναικών. Μιας και οι τιμές επώνυμων τζην συχνά ξεκινούν από 150ευρώ και πάνω, εξοικονομείτε από 30- 50% αν το αγοράσετε στις εκπτώσεις.

GRUPEE μπλέ (79,95 €) [Περισσότερα]GRUPEE μπλέ (106,60 €) [Περισσότερα]Modern Demi Curve Skinny μπλέ (84,75 €) [Περισσότερα]

3) Τα παπούτσια των ονείρων σας: τα πανάκριβα παπούτσια που ονειρεύεται να φορά κάθε σύγχρονη σταχτοπούτα μπορούν λόγω εκπτώσεων να γίνουν πραγματικότητα…

NUDO PEARL I (250,00 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL - THE HEART PUMPS (111,30 €) [Περισσότερα]

4) Ακριβά κομμάτια εκτός εποχής: Ένα δερμάτινο τζάκετ ή μια κλασική καπαρντίνα που αποτελούν βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, μπορείτε να τα αγοράσετε σε τιμές με μεγάλη έκπτωση μόνο και μόνο επειδή είναι εκτός εποχής!

KATE Black (265,85 €) [Περισσότερα]Oakwood Beige (220,80 €) [Περισσότερα]TRENCHCOURT Beige (65,60 €) [Περισσότερα]

5) Βασικά καθημερινά κομμάτια: Ρούχα που αποτελούν την καθημερινή σας γκαρνταρόμπα και για αυτό το λόγο φθείρονται και παλιώνουν γρηγορότερα είναι ευκαιρία να τα αγοράσετε μαζικά μεν, σε εκπτωτικές τιμές δε… Μπλουζάκια και t-shirt, λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι, φόρμες, μικρό μαύρο καθημερινό φόρεμα κτλ είναι πάντα απαραίτητα ανεξαρτήτως στιλιστικών τάσεων οπότε εξοικονομείτε μεγάλο μέρος χρημάτων αγοράζοντας τα στις εκπτώσεις!

Πουκαμίσα Άσπρη (20,00 €) [Περισσότερα]Διπλό Μαύρο Βραδινό Φόρεμα BY TOP SECRET (39,20 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα