OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποφασίζουν για το νούμερο «1»!

16:00 6/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τους δύο τερματοφύλακες…
που θα προκρίνει ο Ολυμπιακός για να αποτελέσουν το βασικό δίδυμο της ομάδας κάτω από τα γκολπόστ τη νέα σεζόν, αφού ο Εντουάρντο Μαθία αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αλέκο Ράντο. Πολλά είναι τα ονόματα που παίζουν για τον «άσο» του Ολυμπιακού και όπως φαίνεται μέχρι απόψε αναμένεται
να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο αναφορικά με τους δύο γκολκίπερ που θα αποτελέσουν τους βασικούς στόχους του Θρύλου αυτό το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με τον Γαύρο, λοιπόν, ο Εντουάρντο Μαθία πρόκειται να έχει συνάντηση με τον προπονητή των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Αλέκο Ράντο μέσα στη μέρα με σκοπό να καταλήξουν στους δύο εκλεκτούς για τη θέση των γκολκίπερ.
Ποια είναι, όμως, τα ονόματα που παίζουν δυνατά και θα συζητηθούν μεταξύ Μαθία και Ράντου;
Αρχικά, αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη θέση του βασικού γκολκίπερ της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Αργεντινό, Φράνκο Κοστάντσο. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι θετικός να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του Θρύλου, είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει, αφού έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση και όλα δείχνουν ότι ο Κοστάντσο θα «πιάσει» Λιμάνι.
Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν «παίζει» μόνος του. Στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού είναι τόσο ο 28χρονος δεθνής Νιγηριανός γκολκίπερ της Χάποελ Τελ Αβίβ, Βίνσεντ Ενγεάμα, που μένει ελεύθερος από την ισραηλινή ομάδα, όσο και ο 27χρονος διεθνής Μαυροβούνιος της Βιντεότον (πρωταθλήτρια Ουγγαρίας), Μπόζοβιτς. Και οι δύο έχουν προταθεί τον τελευταίο καιρό και εξετάζονται σοβαρά από τους ανθρώπους των «Πειραιωτών».
Επίσης, πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Ολυμπιακός έκανε μια διερευνητική επαφή για τον 25χρονο Καμερουνέζο πρώην γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Απουλά Εντέλ. Το όνομα του Εντέλ βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ψάξει σοβαρά την περίπτωσή του, αφού έμεινε ελεύθερος από την Παρί.
Ένα όνομα που «παίζει» πάντα για τον Ολυμπιακό είναι και αυτό του διεθνούς Μεξικανού γκολκίπερ, Γκιγιέρμο Οτσόα. Ο Οτσόα έχει μείνει ελεύθερος από την Κλαμπ Αμέρικα, αρέσει στους «ερυθρολεύκους», δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα το ευρωπαϊκό άλμα, παρότι βρίσκεται σε ηλικία 25 χρονών, αποθαρρύνει σημαντικά τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την περίπτωσή του.
Τέλος, ως αντι-Πάρντο ακούγονται πολλά ονόματα από την ελληνική αγορά όπως του Ελευθερόπουλου, του Γιακούποβιτς, του Μάχο και του Κωνσταντόπουλου. Ο «Ελέ» έρχεται με τα… χίλια και σαν δεύτερος αν του γίνει πρόταση, ο Γιακούποβιτς έχε χάσει έδαφος μετά τις κακές εμφανίσεις του στα πλέι οφ, ο Μάχο πρέπει να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, ενώ ο Κωνσταντόπουλος παρότι τον εκτιμούν αρκετά στο Λιμάνι μετά την πολύ καλή σεζόν που είχε με την Κέρκυρα, στο ματς του Σαββάτου με την Εθνική απογοήτευσε και έδειξε πολύ αγχωμένος.
Αξίζει να σημειωθεί
Keywords
Τυχαία Θέματα