OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η πιθανή ενδεκάδα ενόψει ΑΕΚ

17:15 11/10/2011 - Πηγή: 24wro
Οι πρώτες σκέψεις του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού…
κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Μοδέστο σε ρόλο δεξιού μπακ, επιστρέφει ο Αβραάμ, βασικός ο Μακούν, στην επίθεση Τζεμπούρ και Μιραλάς.


Το Σάββατο (15/10) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει για την 6η αγωνιστική της Superleague
την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εφτά μήνες μετά τον ερυθρόλευκο θρίαμβο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όταν και οι Πειραιώτες διέλυσαν με επιβλητικό τρόπο τους κιτρινόμαυρους, κερδίζοντας τους με το εντυπωσιακό 6-0.


Η ψυχολογία είναι σαφώς με το μέρος της ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία θα ψάξει και μία μίνι ρεβάνς για την περσινή ήττα στο ΟΑΚΑ (1-0), όταν αν και οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε εκείνο το ματς και άξιζαν τη νίκη, λύγισαν στο τέλος από το γκολ του Μπλάνκο. Οι Πρωταθλητές θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν το αήττητο τους στη φετινή Superleague, να αποκτήσουν προβάδισμα στην βαθμολογία από τους συνδιεκδικητές του τίτλου, αλλά και να πάρουν τα "πάνω" τους ενόψει Ντόρτμουντ.






Ακόμη είναι νωρίς για να πούμε το ποια ακριβώς θα είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά στην προπόνηση της Δευτέρας (10/10) στο Ρέντη, φάνηκαν στο γήπεδο ορισμένες από τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού. Ο Φράνκο Κοστάνσο είναι δεδομένο πως θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο (επιστρέφει βασικός αντί του Μαρκάνο) και Όλοφ Μέλμπεργκ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Φρανσουά Μοδέστο (τραυματίας ο Τοροσίδης, ανέτοιμος ο Μανιάτης) και αριστερά ο Χοσέ Χολέμπας.






Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τον ρόλο του "κόφτη" αναμένεται να τον αναλάβει ο Πάμπλο Ορμπάιθ, έχοντας δίπλα του τον Ζαν Μακούν, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Στα άκρα, στο πόστο του δεξιού δεξιού χαφ-εξτρέμ θα ξεκινήσει ο Κέβιν Μιραλάς, στα αριστερά θα μετακινηθεί ο Νταβίδ Φουστέρ, πίσω από τον σέντερ-φορ με οργανωτικές αρμοδιότητες θα τοποθετηθεί ο Άριελ Ιμπαγάσα και μόνος στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σε ένα σύστημα 4-5-1 και σε διάταξη 4-2-3-1.




Keywords
Τυχαία Θέματα