OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατά 90% ερυθρόλευκος ο Βαλντές

22:25 25/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σιγουριά όλων των εμπλεκομένων πλευρών για την, όπως φαίνεται...
πρώτη καλοκαιρινή «βόμβα» του Θρύλου! Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Νέλσον Βαλντές, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένει η συγκατάθεση της Χέρκουλες που δεν θα αργήσει…
Ο Εντουάρντο Μαθία, ως γνωστόν, βρίσκεται στην Ισπανία και εκτός από το θέμα του Μαρκάνο ασχολείται επισταμένως και με αυτό του Νέλσον Βαλντές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωταθλητή, οι επαφές μεταξύ όλων των εμπλεκομένων
πλευρών (σ.σ. Ολυμπιακός, Χέρκουλες και Βαλντές) συνεχίστηκαν και χθες, με τον μάνατζερ του Παραγουανού να εξουσιοδοτεί συνεργάτη του που ζει μόνιμα στην Ελλάδα να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις τελευταίες λεπτομέρειες!
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η τελική συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, αφού και με τη Χέρκουλες τα βρίσκει ο Ολυμπιακός και με τον ίδιο τον παίκτη στον οποίο έχει μεταφερθεί προφορικά η πρόταση του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η πρώτη επαφή (σ.σ. πιθανότατα μέσω Μαθία) μεταξύ Ολυμπιακού και Χέρκουλες δεν έφερε συμφωνία, όμως όλα δείχνουν ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα, την ώρα που οι Ισπανοί όπως είναι λογικό απλά προσπαθούν να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από την πώληση του παίκτη τους.
«Κατά 90% ο παίκτης είναι του Ολυμπιακού», τονίζουν όσοι βρίσκονται πολύ κοντά στις εξελίξεις και αυτό τα λέει όλα. Το… υπόλοιπο 10% μένει απλά για το ενδεχόμενο που ξαφνικά είτε ο παίκτης είτε η ομάδα του αλλάξουν στάση και έχουν παράλογες απαιτήσεις. Κάτι που πάντως πολύ δύσκολα θα συμβεί, αφού όλες οι πλευρές θέλουν να γίνει η μεταγραφή. Στο Λιμάνι θεωρούν ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία με ένα ποσό ανάμεσα στα 2-3 εκατ. και ένα εκατ. ευρώ ετησίως στον Παραγουανό.


Keywords
Τυχαία Θέματα