OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα δεδομένα για Πισάρο

21:35 20/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Νταβίδ Πισάρο αποτελεί αναμφισβήτητα τον διακαή πόθο του προέδρου… του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη. Το RedPlanet.gr ανοίγει τον φάκελο του Χιλιανού και σας αναλύει τα δεδομένα για τον έμπειρο μέσο. To συμβόλαιο του 31χρονου με την Ρόμα, η ρευστή κατάσταση στην ιταλική ομάδα και η πολιτική της ΠΑΕ.
Μετά την απομάκρυνση του Ντουντού Σεαρένσε, ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για ένα "8αρι" υψηλού επιπέδου,
το οποίο θα πλαισιωθεί από έναν ικανό "κοφτή".
Μεγάλος στόχος των ερυθρολεύκων και “καψούρα” του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ευάγγελου Μαρινάκη είναι ο Νταβίδ Πισάρο.

Ο Χιλιανός, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων κεντρικών μέσων της Ιταλίας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, ωστόσο δεν θα έλεγε “όχι” στο ενδεχόμενο μετακόμισης του στον Πειραιά αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Όλα ρευστά στην Ρόμα

Η κατάσταση αυτή την στιγμή στην Ρόμα είναι αρκετά ρευστή, καθώς όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος είναι στον... αέρα. Από τον προπονητή, Βιτσέντσο Μοντέλα μέχρι τους παίκτες, κανείς δεν είναι σίγουρος, ενόψει της νέας περιόδου. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στη νέα εβδομάδα, καθώς άπαντες θα έχουν συνάντηση με το νέο αθλητικό διευθυντή, Βάλτερ Σαμπατίνι, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον τους στην ομάδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν τα νέα αφεντικά της Ρόμα να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει πρόταση στον Πισάρο για καινούριο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές. Αν δεν δεχτεί, τότε θα μπει όπως όλα δείχνουν στην λίστα με τους προς πώληση παίκτες. Να θυμίσουμε ότι, ο Χιλιανός εισπράττει κοντά στα 3.000.000 ευρώ τον χρόνο με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ μέχρι το 2013.

Η νέα πολιτική της ΠΑΕ και το παράθυρο για Πισάρο

Όπως σας αποκάλυψε το RedPlanet.gr οι ερυθρόλευκοι θα πορευτούν από 'δω και στο εξής ανάλογα με τις επιταγές της εποχής. Συγκεκριμένα, δεν πρόκειται να πληρώσουν στο μέλλον υπεραξίες, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα ενισχυθούν. Αντίθετα ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου ο Θρύλος να είναι πολύ καλύτερος την επόμενη περίοδο. Μεταγραφές θα γίνουν και μάλιστα αυτές θα είναι αρκετά ποιοτικές, έτσι ώστε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τη νέα σεζόν να έχει στην διάθεση του ένα γεμάτο και πανίσχυρο ρόστερ. Απλά, οι Πειραιώτες σχεδιάζουν να μην υπάρξει νέο συμβόλαιο που θα ξεπερνάει το 1.500.000 ευρώ.

Ο λόγος είναι ότι στην μέση υπάρχει και η εφορία, η οποία φτάνει το 40%. Με λίγα λόγια αν έκλεινε ένα παίκτη με 1.500.000 ευρώ τον χρόνο, αυτός θα του στοίχιζε 2.500.000 ευρώ. Βέβαια να αναφέρουμε ότι μπορεί να υπάρξει και κάποια εξαίρεση αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να κάνει την διαφορά στον Θρύλο. Σ' αυτή την κατηγορία ανήκει και Νταβίδ Πισάρο. Βέβαια και πάλι ο Χιλιανός θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, καθώς 3.000.000 ευρώ είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οπο
Keywords
Τυχαία Θέματα