Party time by Panathinaikos!

11:25 15/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με εκπλήξεις και την εκπληκτική Άννα Βίσση κάνει σήμερα Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, το πάρτυ για την…
πάρτη του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η συναυλία της Ελληνίδας τραγουδίστριας ως γνωστόν αφορά στην ενίσχυση των αθλητικών ομάδων, από το βόλεϊ, την κολύμβηση και το πόλο, μέχρι την πυγμαχία και την άρση βαρών. Ακόμα, η συναυλία θα συνεισφέρει στην καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS
που διοργανώνει η PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.


Στο πλευρό της Αννας Βίσση θα είναι η αρχηγός του παναθηναϊκού Ξανθή Μυλωνά μιας και η γνωριμία των δύο κυριών δείχνει να εξελίσσεται σε φιλία. Το opening έχουν «χρεωθεί» ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στις εκπλήξεις ακούγεται και το όνομα του συνθέτη Νίκου Καρβέλα.


Η απονομή στις πρωταθλήτριες Ελλάδας θα γίνει από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη.


Ο κόσμος έχει… βάλει τα γυαλιά στους μεγαλομετόχους των «πρασίνων» σε παλμό συμμετοχής καθώς έχει καλύψει περισσότερο την ζήτηση εισιτηρίων από όσο αναμένονταν να έχουν κάνει οι παράγοντές του.


Πέρα όμως από το κέφι, που είναι δεδομένο, όσοι στείλουν SMS με τη λέξη ΠΑΟ στο 54242, θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο της βραδιάς, ένα ολοκαίνουριο Hyundai i10!


Η κλήρωση θα γίνει λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μέσα στο γήπεδο, και σίγουρα κάποιος ή κάποια από τους φίλους του Παναθηναϊκού θα το πανηγυρίσουν τρελά!


Τα εισιτήριο κοστίζουν 15 ευρώ –υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα των 50 και 100 ευρώ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα Public, στα ταμεία των κινηματογράφων ODEON και VILLAGE, στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 10) και στο www.i-ticket.gr

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα