Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 30/11 έως 3/12

12:46 30/11/2011 - Πηγή: 24wro
Επικίνδυνες αποστολές... Ένας τίτλος ιδιαίτερα ταιριαστός με το κλίμα των ημερών έστω και αν, σε αρκετές περιπτώσεις, αναφέρεται αποκλειστικά και μόνον σε υποθέσεις του... κρεβατιού!
Απόλυτα ερωτικό μπορεί να χαρακτηριστεί το επόμενο διάστημα, αφού η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, έχοντας παράλληλα την... σθεναρή στήριξη του Άρη στην Παρθένο.
Οι τρεις πλανήτες «συνωμοτούν» ώστε να διευκολύνουν την ανάδυση έντονων επιθυμιών αλλά και ισχυρών παθών που μπορούν να μας προσφέρουν είτε τα κλειδιά ενός παραδείσου,
είτε ένα εισιτήριο για την ...κόλαση!
Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι και Ιχθύες καλούνται πρώτοι να βιώσουν τα όρια του απόλυτου και όποιος αντέξει. Επίσης τόσο οι Κριοί, όσο και οι Ζυγοί αναμένεται να ζήσουν έντονες στιγμές με αφορμή και αιτία γεγονότα και καταστάσεις που συμβαίνουν στο άμεσο περιβάλλον τους.

Σίγουρα η προσωπική στάση και η ικανότητα ελιγμών μέσα στην θάλασσα των ενστίκτων θα ορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την συνέχεια. Το ζητούμενο από τους πλανήτες δεν είναι απαραίτητα αυτό που ενδεχομένως φωλιάζει στο μυαλό μας (μια «τέλεια» σχέση δηλαδή) αλλά η απελευθέρωση ενός δυναμικού που πηγάζει από τα βάθη της ψυχής μας και συνδέεται άμεσα με τις γονιμοποιητικές δυνάμεις του Ασυνείδητου. Ένα υπέρτατο ερωτικό σκίρτημα μπορεί να ανασύρει το δημιουργικό μας μεγαλείο και να μας μεταμορφώσει από «μέσες» και βολεμένες προσωπικότητες σε ένθερμους λειτουργούς μιας νέας πραγματικότητας.
Από την άλλη, η όποια υποταγή στα χαμηλότερα ένστικτά μας εμπεριέχει τον κίνδυνο να παρασυρθούμε από αυτά σε καταστάσεις όπου το μυαλό γίνεται υπηρέτης τους δικαιολογώντας ακόμη και τις μεγαλύτερες ακρότητες.
Και βέβαια ακόμη κι αν συντονιστούμε σε υψηλότερες σφαίρες, ποτέ δεν μπορούμε να ορίσουμε τις βουλές των άλλων. Προσοχή λοιπόν σε ότι «επικίνδυνο» μπορεί να κυκλοφορεί τόσο στην «πραγματική» ζωή, όσο και στο διαδίκτυο.

Έχω ξαναγράψει πως η ενέργεια δεν έχει ηθική κι εμείς είμαστε εκείνοι που την καναλιζάρουμε με τις επιλογές μας. Και ο καθένας μας θερίζει ότι σπέρνει. Σε κάθε περίπτωση όμως οι ενοχές και οι ντροπές για την σεξουαλικότητα μας θα είναι όχι μόνον ένα άχρηστο βαρίδι στην καθημερινότητα μας αλλά και προπομπός μιας στρεβλής διαχείρισης που θα φέρει απέναντι μας ακριβώς ότι φοβόμαστε. Οι ενεργειακές «προβολές» συνηθίζονται στο σύμπαν και, προκειμένου να τις βιώνουμε ως έξωθεν απειλή, είναι προτιμότερο να τις ενσωματώνουμε εθελούσια στον κορμό της προσωπικότητας μας. Και για να γίνω πιο πρακτικός, όταν η ερωτική επιθυμία φουντώνει, διατηρούμε το δικαίωμα να την εκφράσουμε όπου και με όποιον/α θέλουμε, δεν μπορούμε όμως να την εξαφανίσουμε από το χάρτη γιατί ενδέχεται κάποιος άλλος θα έρθει να μας την «θυμίσει» με όχι και τόσο αβρούς τρόπους.

Φυσικά η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα έχει και πολλές ακόμη εφαρμογές, που δεν άπτονται άμεσα της σεξουαλικότητας μας, όπως είναι για παράδειγμα η... ακραιφνής καθαριότητα, τα δερματικά προβλήματα και η αλλοίωση τροφίμων και ευα
Keywords
Τυχαία Θέματα