Μπόλονι: Πρώτα ο ΠΑΟΚ

10:46 15/7/2011 - Πηγή: 24wro
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς αναφέρθηκε στο...
πως βλέπει στην προοπτική που του ανοίγεται, ενώ μίλησε για τα μεταγραφικά ζητήματα και τις αποχωρήσεις.

Αναλυτικά ακολουθεί η «πλούσια» σε ειδήσεις συνέντευξη του Ρουμάνου προπονητή.
Για την πορεία της προετοιμασίας του «Δικεφάλου του Βορρά», ο Μπόλονι υποστήριξε: «Όταν μιλήσαμε για τη προετοιμασία, ξέραμε ότι έχουμε
τέσσερις εβδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι. Γι' αυτό το λόγο ο στόχος μας ήταν να δουλέψουμε ποσοτικά στο ξεκίνημα και ποιοτικά όσον αφορά την τακτική στις τελευταίες δυο εβδομάδες. Στη Σουρωτή τις πρώτες επτά μέρες και στην Ολλανδία την πρώτη περίοδο ρίξαμε το βάρος στη φυσική κατάσταση.

Τώρα είμαστε στο δεύτερο μέρος, όπου όλα πρέπει να γίνουν με μεγαλύτερη ένταση, αλλά συντομότερα σε διάρκεια. Γι' αυτό και είχαμε δυο φιλικά το ένα μια μέρα μετά το άλλο, για να μπορέσουμε να πιέσουμε τους παίκτες, διότι είμαστε στο επίπεδο όπου ζητούμενο είναι η αντοχή. Στις επόμενες δέκα ημέρες ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε με ένταση, αλλά και στο τομέα της τακτικής.

Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών, είναι σοβαροί και ευτυχώς είχαμε μόλις έναν τραυματισμό. Έχω μόνο ένα πρόβλημα, τα αποτελέσματα. Η δουλειά που κάνουμε δεν έχουν βρει ανταπόκριση. Στο γιατί η δουλειά που κάνουμε δεν έχει βρει ανταπόκριση υπάρχουν απαντήσεις, αλλά περιμένω να ακούσω τις ερωτήσεις».

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ δεν έχει μπορέσει να πάρει θετικά αποτελέσματα στα φιλικά που έχει δώσει. Ο Μπόλονι έχει τη δική του εξήγηση για αυτό: «Ξέρετε ότι συνεχώς χρησιμοποιώ δυο ομάδες και το επίπεδό τους δεν ήταν το ίδιο. Για μένα, η πρώτη απάντηση είναι η δουλειά που κάναμε, διότι είναι λογικό να μην είμαστε τώρα σε αγωνιστική φόρμα. Είναι πιθανό να φταίει και η ποιότητα, αλλά δε θέλω να την αποδεχθώ αυτήν ως απάντηση».

Για τις αποχωρήσεις των Βιτόλο και Κουτσιανικούλη είπε: «Όταν υπέγραψα, άρχισα να μιλάω για τους παίκτες που θα χρειαστούμε. Για μένα ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τρεις παίκτες. Τον Βιεϊρίνια, τον Γκαρσία και τον Σαλπιγγίδη. Μέχρι τώρα, είναι εδώ. Για τον Κουτσιανικούλη κάναμε μια ανάλυση και αποφασίσαμε ότι αν αποκτήσουμε έναν επιθετικογενή παίκτη δεν θα έχει ευκαιρίες, και είναι σε ηλικία που θα πρέπει να παίζει, κάτι που δεν θα γινόταν συχνά στον ΠΑΟΚ. Είναι κρίμα να μην παίζει ένας νέος παίκτης, όπως ο Κουτσιανικούλης. Τον Βιτόλο δεν τον γνωρίζω, αλλά θα πρέπει να αποδεχθώ την απόφαση της διοίκησης».

Όταν ο Ρουμάνος προπονητής ρωτήθηκε για την πιθανότητα νέων απωλειών από το ρόστερ, τόνισε: «Δεν έκανα τέτοια ερώτηση στη διοίκηση, αλλά όταν μιλήσαμε, συζητήσαμε τακτικά, για τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση και να βρούμε λύσεις. Δεν συζήτησα για το μπάτζετ, όμως από τη στιγμή που συμφωνήσαμε σε κάποια θέματα, πιστεύω ότι αυτά θα γίνουν. Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, πιστεύω ότι όταν συζητάς κάποια πράγματα σημαίνει ότι έχεις διάθεση να το κάνεις. Δεν μιλήσαμε ποτέ γ
Keywords
Τυχαία Θέματα