ΔΕΙΤΕ: Πήγε σε καλλιστεία σκύλων, αντί για το μνημόσυνο της αδελφής της!

07:45 10/6/2013 - Πηγή: 24wro


Ο καπετάν Αντώνης, πατέρας της Φαίης Μπλαχά εκφράζει το παράπονο του στο...

"Έθνος της Κυριακής", για την απαράδεκτη συμπεριφορά της εντυπωσιακής μεγαλύτερης κόρης του και "πέτρας του σκανδάλου" στη δολοφονία της Φαίης. Η Μαρία-Ελένη επέλεξε να μην παραστεί στο μνημόσυνο της αδελφής της για να πάρει μέρος σε...καλλιστεία σκύλων...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μάνια, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι, έδωσε προτεραιότητα στο αγαπημένο της χόμπι έναντι της οικογένειας της. Ο πρόσφατος θάνατό της 25χρονης Φαίης ήταν η αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένα αστυνομικό-ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές
την άτυχη κοπέλα, τη μεγαλύτερη αδερφή της Μαρία–Ελένη και τον ήδη προφυλακισμένο 25χρονο ο οποίος κατηγορείται για το μοιραίο ξυλοδαρμό.

Η αδελφή της Μαρία-Ελένη (Μάνια), κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, για κάποιο διάστημα αποτέλεσε τον τρίτο πόλο στη σχέση της Φαίης με τον 25χρονο Βαγγέλη Στεφανάκη, που ξυλοκόπησε την άτυχη 25χρονη...μέχρι θανάτου !

Η απουσία της εντυπωσιακής 32χρονης από το μνημόσυνο της αδελφής της, που τελέστηκε στη περασμένη Κυριακή στη Νέα Μάκρη, "φούντωσε ξανά" τις φήμες για τον ρόλο που έπαιξε στην υπόθεση. Ενώ προκάλεσε δικαιολογημένα, την οργή της οικογένειας της, όταν προτίμησε να παραβρεθεί σε… καλλιστεία σκύλων στη Θεσσαλονίκη, αντί για το μνημόσυνο της Φαίης.

«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη. Συγγενείς και φίλοι μαζευτήκαμε για το μνημόσυνο στον τάφο της. Μάλιστα η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι, ήρθε από την Αμερική ειδικά γι' αυτόν το σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι αναψυχής στη Θεσσαλονίκη, για να πάρει μέρος σε... καλλιστεία σκύλων...», λέει με απογοήτευση ο καπετάν Αντώνης και ξεσπάει: «Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου! Αν είναι δυνατόν...».

Το εξοργιστικό με την συμπεριφορά της Μαρίας-Ελένης (ή Μάνιας) είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει προτεραιότητα στο αγαπημένο της χόμπι έναντι της οικογένειας. Μόλις μια ημέρα πριν εκπνεύσει στο νοσοκομείο η Φαίη, η αδελφή της είχε αποδράσει ξανά από το οικογενειακό δράμα, συμμετέχοντας και τότε σε καλλιστεία σκύλων.

Το «Έθνος της Κυριακής» εντόπισε το Σαββατοκύριακο τη μαυροφορεμένη «Μάνια» στα καλλιστεία σκύλων της Θεσσαλονίκης, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, όπου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, συνοδεύοντας τον αγαπημένο της σκύλο Νίτρο, ράτσας «κάνε κόρσο», με τον οποίο μάλιστα κατάφερε να διακριθεί τη δεύτερη μέρα του διαγωνισμού επιτυγχάνοντας πρωτιές στην κατηγορία του. Ήταν δε, τέτοιος ο ενθουσιασμός της «περήφανης» -όπως δηλώνει- ιδιοκτήτριας, που έσπευσε ήδη από την περασμένη Κυριακή, να αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook τα κατορθώματα του ηλικίας 22 μηνών Νίτρο, μαζί με αναμνηστική φωτογραφία από την απονομή. Την ίδια ώρα, που συγγενείς και φίλοι συναντήθηκαν στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης για να τιμήσουν τη μνήμη της Φαίης...

kamarinia
Keywords
Τυχαία Θέματα