ΔΕΙΤΕ: Σκανδαλώδεις σχέσεις διασήμων!

19:42 29/12/2012 - Πηγή: 24wro
Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη της Κίρστι Άλεϊ για την κρυφή σχέση της με τον αποθανόντα Πάτρικ Σουέιζι...
τότε, το μακρινό 1985 και προκάλεσε πολλή συζήτηση. Η Άλεϊ παραδέχτηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως η έντονη σχέση τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής μίνι σειράς «Βόρειοι και Νότιοι». «Ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι» είπε η Άλεϊ, λίγο προτού εξηγήσει το είδος της σχέσης που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους, ξεκαθαρίζοντας πως, πρακτικά, δεν διέπραξαν μοιχεία αφού ο έρωτάς τους παρέμεινε αυστηρά πλατωνικός.

«Αλλά, και πάλι, νομίζω πως αυτό που μας συνέβη ήταν χειρότερο» πρόσθεσε.
«Γιατί θεωρώ πως το να ερωτεύεσαι, όταν είσαι παντρεμένος, βάζει σε κίνδυνο το γάμο σου και το γάμο του άλλου. Διπλό το κακό». Η Άλεϊ ήταν παντρεμένη με το δεύτερο σύζυγό της, Πάρκερ Στίβενσον, εκείνη την περίοδο αλλά χώρισαν το 1997. Ο Σουέιζι ήταν παντρεμένος με τη Λίζα Νιέμι, η οποία παραμένει στενή φίλη με την Κίρστι από την οποία, μάλιστα, ζήτησε να μιλήσει στην κηδεία του Πάτρικ το 2009.

Η Bella του Twilight παραδέχτηκε την απιστία της στον συμπρωταγωνιστή και σύντροφό της Ρόμπερτ Πάτινσον με το σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς το Σεπτέμβριο, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών τους σε τρυφερά ενσταντανέ, στο Λος Άντζελες.

«Αυτή η στιγμιαία απιστία έθεσε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο από όλους, τον Ρομπ. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, ζητώ συγγνώμη» είπε η Κρίστεν. Ο Ρόμπερτ, από την άλλη, δεν έκανε καμία δημόσια δήλωση για την απιστία της φιλενάδας του αλλά όλα δείχνουν πως την έχει συγχωρέσει και το ζευγάρι έχει συμφιλιωθεί ξανά.

Η Τζούλια Ρόμπερτς γνώρισε το σύζυγό της Ντάνι Μόντερ στο πλατό της ταινίας «The Mexican». Εκείνη την περίοδο εκείνος ήταν παντρεμένος με την make up artist Βέρα Στέιμπεργκ Μόντερ. Όταν ξεκίνησε η σχέση τους ο Μόντερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί.

Λίγες εβδομάδες μετά τη βράβευσή της με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Blind Side» το όνομα της Σάντρα Μπούλοκ πρωταγωνίστησε και πάλι στα πρωτοσέλιδα. Αυτή τη φορά εξαιτίας της είδησης πως ο σύζυγός της Τζέσε Τζέιμς διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την exotic dancer Μισέλ «Bombshell» McGee.

Αρκετές ακόμα απιστίες του άτακτου συζύγου αποκαλύφθηκαν αμέσως με πολλές γυναίκες να δηλώνουν πως έχουν κοιμηθεί μαζί τους. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια αίτηση διαζυγίου από τη Σάντρα Μπούλοκ.

Ιδιαίτερη δημοσιότητα πήρε η απιστία του Τζουντ Λο στην τότε αρραβωνιαστικιά του Σιένα Μίλερ με τη νταντά των παιδιών του. Ο Λο απολογήθηκε δημοσίως στη Σιένα Μίλερ μετά την αποκάλυψη από την πλευρά της νταντάς, Ντέζι Ράιτ, η οποία πούλησε την ιστορία της σε ένα βρετανικό ταμπλόιντ. Αν και η σχέση του Τζουντ Λο και της Σιένα Μίλερ επιβίωσε,η σχέση τους έληξε, παρόλα αυτά, ένα χρόνο αργότερα.

Το 1995 ο Χιου Γκραντ ενεπλάκη σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χρονιάς όταν συνελήφθη στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια δημόσιας ερωτικής συνεύρεσης με την πόρνη Ντιβάιν Μπράουν. Η σύλληψη του Γκραντ σόκαρε την τότε σύντροφό του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ η οποία, όμως, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του. Η σχέση τους έληξε πέντε χρόνια μετά αλλά οι δυο τους διατήρησαν φιλική σχέση.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα άρχισαν να βγαίνουν το 1970 αλλά το ειδύλλιο δεν διήρκησε πολύ καιρό μια που ο καθένας τους παντρεύτηκε κάποιον άλλο. Ο Κάρολος παντρεύτηκε την Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ το 1981 και απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Χάρι και τον Γουίλιαμ. Αλλά, όπως φάνηκε αργότερα, η νεανική φλόγα με την Καμίλα δεν είχε σβήσει ποτέ και μια ερωτική σχέση μεταξύ τους ξεκίνησε ξανά στα 80’s.

«Ήμασταν τρεις σε αυτή τη σχέση οπότε ήταν αρκετά πολυσύχναστος ο γάμος μας» είχε πει η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε μια συνέντευξή της όταν ερωτήθηκε για το γάμο της. Το διαζύγιο ήρθε, τελικά, το 1996 και η Νταϊάνα σκοτώθηκε ένα χρόνο αργότερα σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Παρίσι. Ο Κάρολος και η Καμίλα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2005 τελικά.

Το καλό κορίτσι του Χόλιγουντ εξέπληξε τον κόσμο όταν απάτησε τον τότε σύζυγό της Ντένις Κουέιντ με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Proof Of Life», Ράσελ Κρόου. Οι δύο τους ξεκίνησαν ένα σύντομο αλλά πολυσυζητημένο ειδύλλιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στο Εκουαδόρ και ενώ η Ράιαν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Κουέιντ.

Αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως φαίνονται. Η Ράιαν επιμένει πως η σχέση της με τον Κουέιντ είχε λήξει καιρό πριν βρεθεί με τον Κρόου ο οποίος επ’ ουδενί δε θα έπρεπε να διατηρεί τον τίτλο του καταστροφέα οικογενειών εξ αιτίας του ερωτικού τους δεσμού. Αυτά τα είπε σε μια συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ. «Δεν είπε ποτέ τίποτα και θα του είμαι αιωνίως ευγνώμων γι αυτό αλλά δεν χάλασα το γάμο μου για χάρη του. Χώρισα επειδή είχε πάψει να λειτουργεί».

Δύο χρόνια μετά τη λήξη της σχέσης της με τον Τζουντ Λο, έπειτα από την απιστία του, η Μίλερ βρέθηκε να συμμετέχει σε ένα ακόμα ερωτικό σκάνδαλο. Αλλά αυτή τη φορά ήταν η ίδια η 'αντροχωρίστρα'. Όταν η Σιένα ξεκίνησε να βγαίνει με τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς Brothers and Sisters, Μπαλτάζαρ Γκέτι, πολλοί την κατηγόρησαν πως ήταν υπάιτια για τη διάλυση του γάμου του. Η Μίλερ επέμεινε πως ο Μπαλτάζαρ είχε ήδη χωρίσει από τη γυναίκα του προτού ξεκινήσει το ειδύλλιό τους.

Το σκάνδαλο αυτό έβλαψε υπερβολικά την καριέρα της ηθοποιού και οι topless φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο, με τη Σιένα να φιλάει γυμνόστηθη τον Μπαλτάζαρ στις διακοπές τους σε ένα γιότ, δε βοήθησαν καθόλου.

Ο Γκέτι τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα του, Ροζέτα, το 2009, μετά από ένα χρόνο σχέσης με τη Μίλερ. 'Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους τους εμπλεκόμενους' είπε σε μια συνέντευξή του στο Harper's Bazaar magazine. 'Αλλά αγαπώ πολύ την οικογένειά μου και μου είχαν λείψει υπερβολικά πολύ για να καταφέρει να λειτουργήσει η άλλη μου σχέση. Η Ροζέτα έχει πολλή κατανόηση και θέλει να προσπαθήσουμε'.

Η Τόρι Σπέλινγκ, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς νεανικής σειράς των 90’s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και κόρη του γνωστού παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ, διατηρούσε έναν ευτυχή γάμο με τον Τσάρλι Σάνιαν όταν γνώρισε τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ. Η γνωριμία τους έγινε στο πλατό της τηλεταινίας «Mind Over Murder» και ο γάμος της δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει μια κρυφή και παράνομη σχέση. Ο ΜακΝτέρμοτ χώρισε τη γυναίκα του για χάρη της και η Τόρι παράτησε το σύζυγό της για τα μάτια του ΜακΝτέρμοτ.

Αν και πολλοί καταδίκασαν το ειδύλλιό τους σε βέβαιη αποτυχία το πρώην παράνομο και νυν ευτυχές και νόμιμο ζευγάρι τους απέδειξε πως έκαναν λάθος. Η Σπέλινγκ και ο ΜακΝτέρμοτ είναι παντρεμένοι έως σήμερα και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά.

Ποτέ δεν παραδέχτηκε δημοσίως ο Άστον Κούτσερ πως απάτησε τη Ντέμι Μουρ αλλά η ηθοποιός ανακοίνωσε τη διάλυση του γάμου τους λίγο μετά τη μέρα που η Σάρα Λέαλ, διάσημο party girl, δήλωσε πως απήλαυσε μια νύχτα πάθους με τον ηθοποιό.

«Με πολλή λύπη και βαριά καρδιά αποφάσισα να τερματίσω των έξι ετών γάμο μου με τον Άστον» είπε η Ντέμι. «Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος θεωρώ τους γαμήλιους όρκους ιερούς και σε αυτό το πλαίσιο αποφάσισα να προχωρήσω με τη ζωή μου».

Η Νοικοκυρά σε Απόγνωση Έβα Λονγκόρια κατέρρευσε όταν ανακάλυψε τα ερωτικά μηνύματα μιας κοινής τους φίλης στο κινητό του συζύγου της Τόνι Πάρκερ. Η Έβα και ο μπασκετμπολίστας Τόνι Πάρκερ έχουν πλέον χωρίσει.

«Το λογικό θα ήταν να είμαι θυμωμένη» είπε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair «αλλά δεν είμαι».

kamikaze.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα