ΔΕΙΤΕ: Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα

10:50 16/11/2013 - Πηγή: 24wro
“Με πίστη, επιμονή....

στήριξη από την οικογένεια και τους φίλους της, καθώς και μερικές φωτογραφίες στο Facebook, η Κάρι Μπράουν έκανε πραγματικότητα το όνειρο της να κάνει καριέρα ως μοντέλο.
Η Κάρι Μπράουν από το Ιλινόις γεννήθηκε με σύνδρομο Down και σε ηλικία 9 ετών διαγνώσθηκε πως έχει....

αυτισμό. Χάρη στην αγάπη που της πρόσφερε απλόχερα η οικογένεια της, κατάφερε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα επικοινωνίας, ενώ έμαθε να μην το βάζει κάτω και να προσπαθεί σκληρά για να ξεπερνάει τα εμπόδια που συναντά
στην καθημερινότητα της.

Από μικρή δεν ήταν ένα κορίτσι που αισθανόταν μειονεκτικά απέναντι στα παιδιά της ηλικίας της. Ορισμένες φορές στεκόταν μπροστά στον καθρέφτη, μονολογώντας «μου αρέσει η κοιλίτσα που έχω», όπως λέει η μητέρα της.

Η Σου Μπράουν παρατήρησε πως η κόρη της λάτρευε το «shopping therapy», ειδικά από ένα συγκεκριμένο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων της περιοχής της. Η Κάρι πόζαρε πανευτυχής κάθε φορά που δοκίμαζε ένα καινούριο φουστάνι ή ένα τζάκετ. Κάποιες τέτοιες φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Facebook έγιναν το «διαβατήριο» της για μία καριέρα στο μόντελινγκ…
Κάτι τα κολακευτικά σχόλια, κάτι η ιδέα μίας επαγγελματικής φωτογράφησης που άρεσε στη μικρή Κάρι, δεν άργησε να έρθει η ιδέα να δημιουργηθεί μία ξεχωριστή σελίδα στο Facebook για το υποψήφιο μοντέλο. Η 17χρονη επέμεινε πως ήθελε να φορέσει ρούχα από το αγαπημένο της κατάστημα και η μητέρα της επικοινώνησε με τους υπεύθυνους για να μεταβιβάσει το αίτημα.

Η 17χρονη Κάρι Μπράουν έκανε πραγματικότητα το όνειρο της να γίνει μοντέλο Αρχικά, η απάντηση ήταν πως αν διαπίστωναν πως η σελίδα της είχε απήχηση, τότε θα της έδιναν μία ευκαιρία. Μέσα σε λίγα 24ωρα, περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι εξέφρασαν την υποστήριξη τους στην προσπάθεια της Κάρι Μπράουν. Το τηλέφωνο δεν άργησε να χτυπήσει, αυτήν τη φορά από τα κεντρικά της αλυσίδας καταστημάτων Wet Seal, προσκαλώντας τη 17χρονη για μία επαγγελματική φωτογράφηση στην Καλιφόρνια.

Προς έκπληξη όλων, η Κάρι εμφανίστηκε πολύ άνετη μπροστά στο φωτογραφικό φακό. «Μπορείτε να βάλετε λίγο Τζάστιν Μπίμπερ;» ρώτησε χαριτωμένα, πριν αρχίσει να ποζάρει με νάζι φορώντας διάφορα σετάκια.

Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, ανοίγοντας το δρόμο για μία συνεργασία. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της εταιρείας της έκαναν δώρο ένα ταξίδι στη Disneyland, όπου η 17χρονη Κάρι Μπράουν γιόρτασε με τη μητέρα της το νέο ξεκίνημα.

Η Σου Μπράουν δηλώνει εντυπωσιασμένη από την απήχηση που είχε η ιστορία της κόρης της, που πέρασε τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. «Είδαμε την ιστορία μας δημοσιευμένη σε γλώσσες που δε γνωρίζαμε καν», είπε χαρακτηριστικά”.

i-diadromi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα