Δ.Γιαννακόπουλος: Oριστική η απόφαση πώλησης

06:32 19/6/2011 - Πηγή: 24wro
Για ειλημμένη και ομόφωνη απόφαση αποχώρησης της οικογένειάς του...
από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Sentra FM 103,3.


«Υπάρχει ομόφωνη απόφαση από το περασμένο καλοκαίρι ν' αποχωρήσει η οικογένειά μου από τον
Παναθηναϊκό. Η αγάπη δεν σταματάει ποτέ, αλλά πρέπει να βρεθεί συνεχιστής αυτής της μπασκετικής αυτοκρατορίας...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως πρόκειται για μια απόφαση που τον στενοχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, καθώς λόγω των παράλληλων υποχρεώσεών του, δεν μπορεί να «τρέξει» μόνος του τον Παναθηναϊκό διατηρώντας τον στα υψηλά επίπεδα που τον κρατά μέχρι σήμερα η οικογένειά του.

Σε άλλα πολύ ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξής του τόνισε πως «δεν υπάρχει καμία κόντρα με μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού», ενώ χαρακτήρισε τον «Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μέλος της οικογένειάς του».

Είπε ακόμα πως πριν αρχίσει τις επαφές με τον κ. Γκαλατιότο, προσπάθησε να βρει έναν Ελληνα επιχειρηματία, έναν Παναθηναϊκό, για να παραχωρήσει την ομάδα, επειδή ήθελε εκτός από χρήματα να προσφέρει στην ομάδα την ψυχή και την ενέργειά του, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Σε ερώτηση δε, για το κατά πόσο θα βρεθεί Αμερικανός επιχειρηματίας να επενδύσει στην Ευρώπη, είπε πως αυτό θα συμβεί αν το δει ως επέκταση του ΝΒΑ στην Ευρώπη. Τόνισε δε πως η αίσθησή του είναι ότι θα βρεθεί επενδυτής.

Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να μιλήσει για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό εξαίροντας την δουλειά που κάνει σ' αυτόν ο Δημήτρης Γόντικας. Δεν θέλησε δε να υπεισέλθει σε όσα συνέβησαν στο παρελθόν της πολυμετοχικότητας, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Είπε ακόμα πως, όπως κάθε καλοκαίρι θα συζητήσει η οικογένειά του με τον προπονητή του «τριφυλλιού» για το πώς θα πορευτεί η ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό πιο επιτυχημένη ομάδα από την Ρεάλ Μαδρίτης γιατί εκείνη μπορεί να έχει κατακτήσει οκτώ ευρωπαϊκά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει έξι την τελευταία 15ετία.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε:

Για την απόφαση αποχώρησης από τα διοικητικά δρώμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει πάρει μια ομόφωνη απόφαση από πέρσι το καλοκαίρι να σταματήσει να ασχολείται με τα δρώμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η αγάπη δε σταματάει αλλά πρέπει να βρεθεί κάποιος συνεχιστής για αυτή την μπασκετική αυτοκρατορία».

Για τον λόγο που δεν αναλαμβάνει ο ίδιος την ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζοντας στον δρόμο που άνοιξε η οικογένειά του:

«Όπως είπατε, υπάρχει ο κ. Παύλος, ο κ. Θανάσης και ο κ. Κώστας Γιαννακόπουλος. Ο πατέρας μου είχε την τύχη να έχει δυο αδέρφια και να μοιραστούν οι αρμοδιότητες μεταξύ της ΒΙΑΝΕΞ και του Παναθηναϊκού και των άλλων επιχειρήσεων. Εγώ είμαι μόνος μου και δεν μπορώ να μοιράσω σωστά το χρόνο, δε θα ήθελα να μ
Keywords
Τυχαία Θέματα