Ενώπιον του ανακριτή ο 18χρονος χάκερ

15:05 8/6/2011 - Πηγή: 24wro
Από τις πύλες του κυβερνοχώρου, στο κατώφλι του ανακριτή…
Αυτό που θα διαβεί αύριο Πέμπτη ο νεαρός χάκερ που τρέλανε με τις ηλεκτρονικές του μαεστρίες, Interpol και FBI! Ο 18χρονος, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής, διώκεται για κατοχή εκρηκτικών υλών, πλαστογραφία και παράνομη οπλοκατοχή.
Ο νεαρός είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος σε ηλικία 16 ετών είχε κάνει την πρώτη του επίθεση εναντίον του δικτύου της Interpol,
αλλά και των γαλλικών και αμερικανικών υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να τον έχουν επικηρύξει Interpol και FBI.
Από έρευνα που έγινε στο «στρατηγείο» του, το διαμέρισμα όπου διαμένει με τη μητέρα του στον Άγιο Δημήτριο, βρέθηκαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως οι κυβερνοεπιθέσεις κατά ΗΠΑ και Γαλλίας του 2008 και 2009 γίνονταν από τον υπολογιστή του, ενώ ταυτοποιήθηκε και το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε.
Η δράση του γρήγορα διευρύνθηκε και κατάφερε να υποκλέπτει στοιχεία από ανυποψίαστους κατόχους πιστωτικών καρτών. Τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κατάφερε να υφαρπάξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Στο σπίτι του βρέθηκαν 130 πιστωτικές κάρτες, εκ των οποίων 125 «λευκές», έτοιμες για χρήση και πέντε με εγγραφή στο μαγνητικό τους πεδίο, οι οποίες φέρονται να ανήκαν σε άγνωστα στο δράστη πρόσωπα. Επίσης, βρέθηκαν 7.850 ευρώ σε μετρητά και άλλες 30 με 40 χιλιάδες σε μετοχές!

newsbomb
Keywords
Τυχαία Θέματα