Φαβορί ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους «ξένους»!

21:55 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε τις πρώτες αποδόσεις...
τις οποίες έδωσε στοιχηματική εταιρεία για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, ο Παναθηναϊκός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για την πολυπόθητη «κούπα» με την απόδοσή στο 2.75, με την Μακάμπι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη να ακολουθεί με 3.00...


Σύμφωνα πάντα με την ιταλική ιστοσελίδα η οποία
επικαλείται την εταιρεία στοιχήματος, η Σιένα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι (και αντίπαλος των «πράσινων» στον ημιτελικό) έχει απόδοση 5.50, ενώ Ρεάλ και Βαλένθια (μεταξύ των οποίων εκκρεμεί το πέμπτο μεταξύ τους ματς) δίνουν 6.50 και 15.00 αντίστοιχα.

Το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας πάντως είχε εμφανώς σαρκαστική διάθεση, «ενθυμούμενο» την απόδοση της πρωταθλήτριας Ιταλίας μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την περασμένη Τρίτη (89-41), αφού βρισκόταν σε δεκαπλάσια σχεδόν τιμή (50.00) σε σχέση με την τωρινή!

**** Εμάς πάντως εδώ στο bettv.gr μας αρέσει πολύ η απόδοση του πρωταθλητή μας… Ο συντάκτης, φίλος και συνάδελφος Μιχάλης για παράδειγμα, παράτησε τη βάρδια και ψάχνει την επίμαχη στοιχηματική εταιρεία για να ακουμπήσει τον οβολό του στο 2.75 των «πρασίνων»! Βγήκε κιόλας στους δρόμους… Θα τον αναγνωρίσετε, φοράει ένα «τραπεζομαντιλέ» πουκάμισο.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα