Γέννησα το παιδί του Bieber... Μόλις 30 δευτερόλεπτα κράτησε η επαφή μας

23:41 2/11/2011 - Πηγή: 24wro
Σάλο έχει προκαλέσει στα διεθνή μέσα ενημέρωσης...
η δήλωση μια 20χρονης πως ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Justin Bieber!
Σύμφωνα με την Daily Mail, η 20χρονη Mariah Yeater μεγάλωνει το τριών μηνών αγοράκι της Tristyn Anthony Markhouse Yeater ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου.
Μάλιστα, η νεαρή μητέρα ήδη έχει απευθυνθεί στη δικαιοσύνη για να αναγνωρίσει ο Bieber το παιδί
της. Μάλιστα, έχει απαιτήσει τεστ πατρότητας ώστε να αποδειχθεί ποιος είναι ο πατέρας του γιου της.

Η ίδια ισχυρίστηκε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια πως την πλησίασε ο Bieber τον Οκτώβριο του 2010 όταν εκείνη ήταν 19 ετών μετά τη συναυλία του στο  L.A.'s Staples Center. Ένας σεκιούριτι την πλησίασε και τη ρώτησε αν ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον τραγουδιστή. Ζουμερές λεπτομέρειες ακολουθούν: "Ήταν ξεκάθαρο ότι θέλαμε ο ένας τον άλλον και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Συμφώνησα να πάμε κάπου πιο ήσυχα και μου εκμυστηρεύτηκε πως ήταν η πρώτη του φορά". Ξαφνικά η ψυχολογία του άλλαξε και έγινε πολύ διεκδικητικός".
"Του ζήτησα να βάλει προφυλακτικό αλλά εκείνος δεν ήθελε επειδή ήταν η πρώτη φορά και ήθελε να νιώσει τα πάντα", τόνισε.
Και όσο για το πόσο κράτησε; όπως αποκαλύπτει η ίδια μόλις 30 δευτερόλεπτα!
"Όταν διαπίστωσα πως ήμουν έγκυος στο παιδί του Justin προσπάθησαν να επικοινωνήσω με τον ίδιο μέσω των εκπροσώπων του αλλά κανένας δεν με πήρε", είπε.
"Στις 6 Ιουλίου του 2011 γέννησα ένα αγοράκι. 36 εβδομάδες και 2 μέρες μετά την σεξουαλική επαφή που είχα με τον Bieber", συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Justin Bieber διέψευσε τα πάντα.


Keywords
Τυχαία Θέματα