Γουίμπλετον: Αν δεν βρέξει και σήμερα...

13:40 25/6/2011 - Πηγή: 24wro
Μας  τα χάλασε ο καιρός στο Γουίμπλετον αφού η χθεσινή βροχή…
προκάλεσε τη διακοπή σε πολλά παιχνίδια. Σήμερα όμως ο αρχαιότερος θεσμός στο τένις συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Στις γυναίκες  η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή της Ρωσίδας  Μαρία Κιριλένκο με την Αμερικανίδα Σερένα Γουίλιαμς. Φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις των book το Νο7 του ταμπλό  που είναι  η Γουίλιαμς  με απόδοση 1.25
ενώ η αντίπαλος της (Νο26) βρίσκεται στο 5.50. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης η Καρολίν Βοσνιάκι από την Δανία αντιμετωπίζει την Γκαϊντόσοβα (27) και οι αποδόσεις δεν αξίζουν αναφοράς. Η αγαπημένη του αντρικού πληθυσμού που παρακολουθεί τένις Μαρία Σαράποβα (5) παίζει σήμερα εναντίον της Τσέχας Ζακοπάλοβα με τις τιμές για τη νίκη της να φτάνουν μέχρι το μαγικό…1.10.

Επίσης συνεχίζονται οι αγώνες της Σκιαβόνε με την Πάστζεκ και της Μπαρτολί με την Πενέτα που είχαν διακοπεί λόγω της έντονης χθεσινής βροχόπτωσης με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται και στις μάχες αυτές.

Στους άνδρες υπάρχει η αναμέτρηση του Ρότζερ Φέντερερ με τον Αργεντινό Νταβίντ Ναλμπαντίαν όπου ο Ελβετός Νο3 του ταμπλό είναι το ακλόνητο φαβορί με απόδοση  στο …1.05. Ακολουθεί ο αγώνας του Ράφαελ Ναδάλ  (Νο1) με τον Ζιλ Μίλερ που είναι η συνέχεια του χθεσινού ματς όπου ο Ισπανός νικούσε μέχρι να διακοπεί με 1-0 σετ.

Η συνάντηση που θα μας κρατήσει όμως στις οθόνες  είναι αυτή του «δικού» μας Μάρκου Παγδατή (Νο32) με τον Σέρβο Νο2 του ταμπλό Νόβακ Τζόκοβιτς  που είναι και το φαβορί για να περάσει στον 4ο γύρο. Ο Κύπριος όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα τα δώσει όλα για να κάνει την υπέρβαση. Ενδεχόμενη νίκη του «πληρώνει» με απόδοση  21.00 (μέσο όρο) ενώ η αντίθετη… περίπτωση με 1.05.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Αργεντινού Χουάν Ντελ Πότρο (Νο 24) με τον Ζιλ Σιμόν (Νο 15) από την Γαλλία. Στο 1.35 η νίκη του πρώτου στο 3.75 του δεύτερου. Τέλος ο Γουίλφριντ Τσόνγκα (Νο12)  παίζει εναντίον του Χιλιανού Φερνάντο Γκονζάλες  με τις αποδόσεις να είναι στο 1.33 για τον Γάλλο και στο 3.85 για τον αντίπαλο του.

Όσο περνούν οι μέρες αντιλαμβάνεστε πως τα ζευγάρια που θα προκύπτουν θα παρουσιάζουν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον οπότε μείνετε… συντονισμένοι και δεν θα χάσετε.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα