Η Sunny Μπαλτζή μιλάει για τον Γιάννη Λάτσιο

19:45 29/7/2011 - Πηγή: 24wro
Πολλοί –αν όχι όλοι– απόρησαν με τις πρώτες φήμες που την ήθελαν να είναι η νέα γυναίκα στο πλευρό... του Γιάννη Λάτσιου. Η Sunny Μπαλτζή, αφού έβαλε για λίγο το «παλιό της παλτό» στο πατάρι, φόρεσε το μαγιό της και αποφάσισε να μιλήσει στο ΟΚ!, «τελευταία φορά γι’ αυτό το θέμα».

Πώς αντέδρασες όταν είδες τον εαυτό σου πρωτοσέλιδο ως το νέο πρόσωπο στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου;
«Το έμαθα από την αδελφή μου. Πηγαίνοντας στη δουλειά της με το αυτοκίνητο, γύρισε το κεφάλι της προς το περίπτερο,
είδε το πρωτοσέλιδο, φρέναρε και τράκαρε! Εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα, παράτησε το αμάξι της στη Συγγρού, αγόρασε την εφημερίδα και μου τηλεφώνησε αμέσως. Πηγαίνοντας αργότερα να πάρω την εφημερίδα, βρήκα την κοπέλα στο περίπτερο να μου την έχει έτοιμη. (Γελάει.) Ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Έχασα τέσσερα κιλά μέσα σε τέσσερις μέρες. Δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό. Όμως αυτό που με σώζει ως άνθρωπο είναι ότι έχω γερές βάσεις. Όλο αυτό που μου συνέβη κατάφερα να το ανατρέψω μέσα μου και να το φέρω στα μέτρα μου. Αλλά είμαι ακόμη λυπημένη. Η φιλοσοφία μου είναι ότι την αλήθεια μας δεν μπορεί να μας την πάρει κανείς. Δεν μπορεί κανείς να σε διαλύσει. Αν είσαι αξιοπρεπής και ξέρεις πραγματικά ποιος είσαι, πολύ σύντομα θα το ξέρουν και οι άλλοι».

Τι άνθρωπος είναι ο Γιάννης Λάτσιος;
«Είναι ένας πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος, ανατρεπτικός, με φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Η εμφάνιση ενός ανθρώπου δεν εκφράζει απαραίτητα πόσο συντηρητικός ή συμβιβασμένος είναι. Τα ρούχα δεν κάνουν την ανατροπή, μόνο οι προσωπικότητες την κάνουν. Για μένα είναι από τους πιο υπερβατικούς και αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει».
Θα μπορούσες να τον ερωτευθείς;
«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαμε να ερωτευθούμε τον οποιοδήποτε».

Αν σε φλέρταρε κάποιος αυτό τον καιρό, θα είχε ελπίδα ανταπόκρισης;
«Δεν θα είχε καμία τύχη».
Δεν θα ήταν πιο απλό, αν έβγαινε κάποιος από τους δυο σας και έλεγε ξεκάθαρα «ναι, είμαστε ή δεν είμαστε μαζί»;
«Είναι θέμα στάσης ζωής. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι δεν αφορά κανέναν η ιδιωτική μου ζωή και δεν μου αρέσει να μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου, είτε συμβαίνει είτε δεν συμβαίνει κάτι, γιατί αν μπεις σε αυτό το τριπάκι, θα πρέπει μετά να απολογείσαι για οτιδήποτε κάνεις. Εμένα η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια και είμαι πίσω από τους καλλιτέχνες και όχι μπροστά».
Keywords
Τυχαία Θέματα