Ισπανία: Και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα!

11:25 7/5/2011 - Πηγή: 24wro
Και αυτό πως θα προκύψει; Μα με την αδυναμία της Ρεάλ να αποδράσει με διπλό...
από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης» το βράδυ του Σαββάτου, που θα δώσει την ευκαιρία στην «Μπάρτσα» με νίκη στο καταλανικό ντέρμπι κόντρα στην Εσπανιόλ την Κυριακή, να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τρίτο σερί τίτλο της στην Primera Division.



Από τα υπόλοιπα έξι ματς που θα διεξαχθούν το Σάββατο στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο «Βιθέντε Καλντερόν» της Μαδρίτης, με τη γηπεδούχο
Ατλέτικο να θέλει μόνο νίκη για να έρθει ακόμα πιο κοντά στην έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, την ώρα που η φιλοξενούμενη Μάλαγα αναμένεται να «πουλήσει ακριβά το τομάρι της», ψάχνοντας για βαθμό ή βαθμούς που θα την κρατήσουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού…


ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Μπιλμπάο: Ένα γκολ του Αλόνσο στο 76’ στο εκτός έδρας ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Εσπανιόλ, έθεσε εν αμφιβόλω τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, αφού οι Καταλανοί την πλησίασαν στους τρεις βαθμούς και την απειλούν με «γκρέμισμα» από την προνομιούχα πρώτη επτάδα της βαθμολογίας. Το «Σαν Μαμές» ωστόσο παραμένει πάντα μία πολύ ισχυρή έδρα και αυτήν θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν οι Βάσκοι στο παιχνίδι απέναντι στη Λεβάντε, με την ευχή η Εσπανιόλ να μην πάρει ούτε βαθμό στο «Καμπ Νου» την Κυριακή. Ο Χοακίν Καπαρός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού Ουστάριτς, αλλά και του αριστερού μπακ Αουρτενέτσε.


Λεβάντε: Συγκομιδή τουλάχιστον τριών βαθμών θα κυνηγήσει στα τέσσερα εναπομείναντα ματς της περιόδου η Λεβάντε, που θεωρητικά μπορούν να της εξασφαλίσουν την παραμονή στην Primera Division. Με αμυντικούς προσανατολισμούς θα κατέβουν οι Λεβαντίνοι στη χώρα των Βάσκων αφού και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Το ίδιο άλλωστε έπραξαν και στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Σπόρτινγκ Χιχόν, στο οποίο δεν ρίσκαραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού μένοντας στο «στείρο» 0-0.  Εκτός αποστολής για ακόμα ένα παιχνίδι ο μέσος Σέρχιο, τραυματίας και ο αριστερός μπακ Ντελ Όρνο, όπως και ο χαφ Χουάνλου.




ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ


Βαλένθια: Φιρί – φιρί το πάει να χάσει την απευθείας είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς, αφού σε πρώτη φάση η εντός έδρας συντριβή από τη Ρεάλ με 3-6 και εν συνεχεία η ήττα στην Παμπλόνα από την Οσασούνα με 1-0, έχουν φέρει την 4η Βιγιαρεάλ σε απόσταση μόλις τριών βαθμών. Μόνο τη νίκη θα κυνηγήσουν οι «νυχτερίδες» του Ουνάι Έμερι κόντρα στη φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, θέλοντας να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα μέσα στο «Μεστάγια» και να διατηρήσουν την υπάρχουσα απόσταση από το «κίτρινο υποβρύχιο». Τραυματίας και θα απουσιάσει ο κεντρικός Κόστα, το ίδιο (δεν) θα πράξει και ο μπακ Μπρούνο.

Σοσιεδάδ: Τεράστια νίκη και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια Μ
Keywords
Τυχαία Θέματα