Ιταλία: «Στέψη» ή αναβολή στη Ρώμη;

08:30 7/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι αναμετρήσεις Παλέρμο-Μπάρι και Ρόμα-Μίλαν...
ανοίγουν την αυλαία της 36ης αγωνιστικής, με τους «ροσονέρι» να χρειάζονται ένα βαθμό στο «Ολίμπικο» για τη μαθηματική κατάκτηση του φετινού τίτλου.



ΠΑΛΕΡΜΟ-ΜΠΑΡΙ

Παλέρμο: Δεν κυνηγά τίποτα στο πρωτάθλημα η ομάδα της Σικελίας, οπότε επόμενο ήταν να μην τα… βάψει και μαύρα μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Πάρμα την περασμένη αγωνιστική. Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο των γηπεδούχων βρίσκεται (και όχι άδικα…) στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Μίλαν την ερχόμενη Τρίτη. Απέναντι στην ουραγό και ήδη υποβιβασμένη
Μπάρι η Παλέρμο αναμένεται να παραταχθεί χωρίς ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα.

Μπάρι: Δεν παραδίνει τα «όπλα» χωρίς… μάχη η Μπάρι, παρά το γεγονός πως έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία και πλέον ετοιμάζει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν στη Serie B. Κόντρα στη Ρόμα στην εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας οι φιλοξενούμενοι το… πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα με 3-2, δεχόμενοι το τρίτο γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Τιμωρημένοι ενόψει Παλέρμο οι Γκλικ (αμυντικός, 17/0), Ρούντολφ (επιθετικός, 25/3), τραυματίες οι Μπαρέτο (επιθετικός, 13/4), Κουτούζοφ (επιθετικός, 14/1), Καστίγιο (επιθετικός, 14/1) και Οκάκα (επιθετικός, 14/2).

ΡΟΜΑ-ΜΙΛΑΝ

Ρόμα: Τα… χρειάστηκε για τα καλά κόντρα στην ουραγό Μπάρι η Ρόμα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής, παίρνοντας τελικά τους 3 βαθμούς της νίκης με τέρμα του Ντε Ρόσι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο -1 πλέον από την 4η θέση και την «μισητή» Λάτσιο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απόψε θα παραταχθούν κόντρα στην πρωτοπόρο Μίλαν χωρίς τους τιμωρημένους Ντε Ρόσι (μέσος, 28/2) και Περότα (μέσος, 25/3) και τον τραυματία Μεξές (αμυντικός, 22/1). Οι δύο πρώτοι εκτίουν την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας τους, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τους ξαναδούμε στο φετινό Καμπιονάτο. Κόντρα στην Ίντερ την Τετάρτη για το Κύπελλο παίζει η ομάδα του Μοντέλα.

Μίλαν: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Μίλαν την περασμένη αγωνιστική, με το εντός έδρας 1-0 επί της Μπολόνια και πλέον οι «ροσονέρι» ψάχνουν ακόμα ένα βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος για να κατακτήσουν και τυπικά τον τίτλο. Μόλις ένα γκολ έχουν δεχτεί σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι, που μετά το αποψινό ματς θα μεταβούν απευθείας στο Παλέρμο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της ερχόμενης Τρίτης . Εκτός οι Γιανκουλόφσκι (5/0) και Ιντζάγκι (επιθετικός, 5/2). Στο πάγκο ο Πάτο.

Στο ψαχνό: Δύσκολη η προσέγγιση. Και αυτό γιατί η Μίλαν δεν το… χάνει και τόσο αυτή όσο και οι Ρόμα, Παλέρμο σκέφτονται και τα ημιτελικά της Τρίτης και της Τετάρτης για το Κύπελλο. Βέβαια οι «τζαλορόσι» έχουν το απόλυτο κίνητρο…  goal/goal το Ρόμα-Μίλαν και έρθει όσο θέλει…
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα