Κυριάκος Παπαδόπουλος: Είμαι τυχερός που έφυγα!

22:50 8/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ζει το όνειρό του στη Σάλκε και μοιράζεται τις εμπειρίες...
και τις φιλοδοξίες του.

Το 90λεπτο που έβγαλε στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ, όσο κι αν φαίνεται απίθανο, δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της μέχρι στιγμής καριέρας του. Ίσως γιατί περιμένει την επόμενη. Πάντως, με αρκετή δόση ειλικρινείας, τονίζει στο Onsports πως δεν περίμενε να έχει πετύχει τόσα πράγματα από τόσο νωρίς, παραμένει πιστός στη Σάλκε, χωρίς αυτό να σημαίνει
ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του δεν βρίσκεται κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο.

Το Σάββατο (09/04) η Σάλκε δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ, ο ίδιος βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην αποστολή και τον πετύχαμε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, μέσα στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή. Παρά την κούραση, δεν αρνήθηκε να μιλήσει και να αναφερθεί στη Σάλκε, αλλά και στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα.

«Δεν το περίμενα ούτε εγώ»

Πως ζεις μέχρι στιγμής αυτήν την εμπειρία;

«Σίγουρα είναι μεγάλο κατόρθωμα να αγωνίζεσαι σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι η Σάλκε, να βρίσκεσαι στους «8» του Champions League και ένα βήμα πριν τους «4». Είναι μεγάλη υπόθεση. Όμως, αύριο έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και όλα θα είναι καλά».

Το παιχνίδι με την Ίντερ ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου μέχρι στιγμής;

«Και με την Μπενφίκα εντός και εκτός είχα κάνει καλά παιχνίδια και με τη Βαλένθια. Για μένα όλα τα παιχνίδια είναι ίδια. Το ματς με την Ίντερ ήταν όπως όλα τα άλλα. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και με τον ίδιο ρυθμό. Προσπαθώ να είμαι πάντα καλός και να βοηθήσω την ομάδα και εγώ».

Περίμενες ότι από την πρώτη σου χρονιά και τόσο νωρίς θα είχες τόσο χρόνο συμμετοχής;

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, δεν το περίμενα. Ήταν σημαντικό για μένα που από τόσο νωρίς άρχισα να αγωνίζομαι».

Πως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την αλλαγή προπονητή που υπήρξε στα μέσα της χρονιάς (Ράγκνικ αντί Μάγκατ);

«Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα. Είναι δυο προπονητές με διαφορετική φιλοσοφία. Ο νέος προπονητής προσπαθεί να περάσει κάποια δικά του πράγματα. Με χρησιμοποιεί και αρκετά. Βέβαια, το αποδεικνύω μέσα από τις προπονήσεις ότι αξίζω να παίζω. Προσπαθώ, αν δεν προσπαθείς, τότε δεν παίζεις».

Βλέπεις τη Σάλκε ως σκαλοπάτι στην καριέρα σου;

«Είναι η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, έχω κάνει καλά παιχνίδια, αλλά έχω 4 χρόνια συμβόλαιο. Δεν κοιτάζω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να καθιερωθώ στη Σάλκε και να γίνομαι συνεχώς καλύτερος».

Ποιο είναι το όνειρό σου;

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ πχ να πω ότι θέλω να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ. Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνέχεια και έτσι ίσως κάποια στιγμή έρθει κάτι καλύτερο».

Στη Γερμανία πως σε αντιμετωπίζουν;

«Με αγαπά
Keywords
Τυχαία Θέματα