Λ. ΜΠΟΛΟΝΙ: Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ

14:54 22/5/2012 - Πηγή: 24wro
Συνηθισμένος στα δύσκολα εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, τονίζοντας πως έχει συμβόλαιο έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ...

Συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο έχει με τον ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος τεχνικός και δεν πρόκειται να το αφήσει, καθώς τόνισε πως δεν φοβάται τις ευθύνες και τις δυσκολίες. Ο Μπόλονι έκανε έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς
για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως το 25% ήταν αρνητικό, με την πορεία της ομάδας στα πλέι οφ, ενώ τα θετικά ήταν στο 75%, κάνοντας λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και την πορεία στον θεσμό, αλλά και την ανάδειξη νέων παιδιών από τις ακαδημίες. Παράλληλα, ανέφερε πως με τη διοίκηση έχει πολύ καλή σχέση και ήταν ενήμερος για ότι συνέβαινε στην ομάδα.
«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να πω τρία πράγματα. Το πρώτο μου είναι ότι σήμερα θα κάνω το πρώτο λάθος. Και θα ξεκινήσω με κριτική προς τους δημοσιογράφους. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι ποτέ σωστό. Γι αυτό σας κάλεσα εδώ, γιατί δεν με καλέσατε ποτέ εσείς και αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είναι πολύ ωραίο να γράφετε για τον ΠΑΟΚ και την δουλειά μου. Να γράφετε για τα καλά και άσχημα αποτελέσματα», τόνισε αρχικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αλλά νομίζω ότι δεν είναι καλό για την σχέση μας να μην έχετε μιλήσει μαζί μου. Κάποιοι από τους ανθρώπους εδώ δεν έχετε μιλήσει ποτέ μαζί αλλά σας συμπαθώ όλους. Αλλά δεν ξέρω τι κακό έχω κάνει εγώ και δεν έχετε έρθει να πιούμε καφέ. Αυτό ήταν το πρώτο.
Το δεύτερο είναι γιατί ήρθαμε εδώ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Γιατί για εμένα ήταν πιο εύκολο να σας συναντήσω εδώ γιατί 20 λεπτά πριν έπαιζα τένις εδώ. Μη σας φαίνεται περίεργο που σας υποδέχθηκα εδώ, απλώς ήταν πιο εύκολο, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα.
Το τρίτο είναι ότι έχω εδώ μαζί μου τον φίλο μου τον κ. Φούγια. Τα αγγλικά μου είναι μέτρια, για τα ελληνικά μου θα πρέπει να περιμένουμε, με τα γαλλικά δεν έχω πρόβλημα και κάποιες στιγμές θα χρησιμοποιήσω τον κ. Φούγια στη μετάφραση αν είναι απαραίτητο».

Ακολούθως μπήκε στο θέμα: «Είναι μία συνάντηση που σας έχω καλέσει για συζήτηση. Για να δοθούν εξηγήσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μία ανάλυση της σεζόν και θα πως βλέπω τα πράγματα από την πλευρά μου. Πιστεύω ήταν μία πλούσια σεζόν. Γίνανε περισσότερα θετικά και λιγότερα αρνητικά. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, να γίνεται κάτι μόνο θετικό ή μόνο αρνητικό. Δεν είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ούτε και αυτή πήγε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο θετικά δεν υπάρχουν πουθενά.

Για να τα βάλουμε σε μία σειρά. Να μιλήσουμε για πράγματα που στο 25% είναι αρνητικά. Ποια είναι αυτά; Θέλετε να μιλήσουμε για αυτά;
Αν μιλήσουμε για τα αρνητικά, ένα από αυτά ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου εδώ. Όχι ο αγώνας, αλλά το 91ο λεπτό. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές δε μπορείς να έχεις τα πάντα, γιατί το ατομικό λάθος που έκανε ο Γλύκος σε εκείνο το παιχνίδι, είναι φυσιολογικό από μία πλευρά. Μίλησα με τον Γλύκο, για αυτό, είναι ένας τερματοφύλακας που είχε δέκα παιχνίδια. Πριν γίνει κανονικός τερματοφύλακας θα πρέπει να κάνει κάποιο λάθος. Δυστυχώς το
Keywords
Τυχαία Θέματα