Ληστές μπήκαν σε λυόμενο και έκλεψαν κατσαρόλα με φασολάδα!

07:45 19/4/2011 - Πηγή: 24wro

Μπήκαν σε λυόμενο οικογένειας σεισμοπλήκτων και πήραν ακόμη και την κατσαρόλα με τη φασολάδα! Θρασύτατοι και προφανώς πολύ...



 πεινασμένοι ήταν οι κλέφτες που μπούκαραν στο φτωχικό κατάλυμα του Θανάση Αλεξανδρόπουλου από τη Βάλμη Ηλείας, ο οποίος στον σεισμό των 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το 2008 στην Ηλεία και ισοπέδωσε το χωριό είχε γλιτώσει από θαύμα.

Τότε, ο 60χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε βρεθεί από τον πρώτο όροφο του παλιού σπιτιού όπου διέμενε στο υπόγειο, καταπλακωμένος από τα συντρίμμια.

Σαν να μην έφταναν
όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο ίδιος και η οικογένειά του, δέχτηκαν και την «επίσκεψη» διαρρηκτών, οι οποίοι έκλεψαν την κυνηγετική καραμπίνα, την τηλεόραση και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Ομως, δεν σταμάτησαν εκεί αφού άδειασαν το ψυγείο παίρνοντας όλα τα τρόφιμα και φεύγοντας πήραν μαζί ακόμη και τη χύτρα με τη φασολάδα που είχε μαγειρέψει η σύζυγος του 60χρονου!

Οταν το ζευγάρι επέστρεψε στο λυόμενο και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, η σύζυγος του κ. Αλεξανδρόπουλου Μερόπη λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σιμόπουλου για τις πρώτες βοήθειες.

Espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα