Λ.ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Όταν έχασε την ομιλία του και ο... βιονικός άνθρωπος

20:30 24/2/2013 - Πηγή: 24wro
Μετά από την περιπέτεια που είχε ο Λευτέρης Πανταζής με την υγεία του...
ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από μερικές εβδομάδες...

μίλησε στην εφημερίδα Espresso. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε κλινική έχοντας συμπτώματα εγκεφαλικού και μάλιστα όπως είπε, έχασε την ομιλία του.

"Έχασα τη μιλιά μου! Με έβαλε κατευθείαν στο κρεβάτι
και μου έδωσε ένα φάρμακο. Εκείνη την ώρα οι μόνες λέξεις που μπορούσα να πω ήταν 'Θεέ μου, μην πάθει τίποτα η φωνούλα μου!' Μετά από 5 μέρες επανήλθε η φωνή μου σταδιακά. Πραγματικά συνέβη θαύμα καθώς μίλησα την όγδοη μέρα ενώ κανονικά θα μιλούσα σε δύο μήνες", είπε ο τραγουδιστής.

"Η αγάπη του κόσμου με κράτησε στη ζωή" Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ζήτησε τη βοήθεια του Θεού ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του ενώ τόνισε πως δέχτηκε τηλεφωνήματα συμπαράστασης από θαυμαστές του.

"Είχα ξεχάσει ότι είμαι άνθρωπος και νόμιζα ότι είμαι βιονικός. Αυτό που έπαθα δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Η αγάπη του κόσμου με κράτησε στη ζωή. Όπου υπάρχει Έλληνας με έπαιρνε τηλέφωνο ή μου έστελνε λουλούδια. Μάλιστα σχεδόν όλοι οι Έλληνες τραγουδιστές με πήραν τηλέφωνο, γι' αυτό και έχω συγκινηθεί πολύ", ανέφερε.

Ακόμη, ο τραγουδιστής, εξήγησε πως κουράστηκε πολύ και πέρασε πολύ δύσκολα.

"Όπου με φωνάζανε πήγαινα γιατί έτσι είμαι ως άνθρωπος. Κάποια στιγμή λοιπόν το παράκανα, ξέχασα και παραμέλησα το Λευτέρη", κατέληξε.

sarotiko.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα