Ο V-Span, o «Πριν» και ο Ράσο

23:05 1/5/2011 - Πηγή: 24wro


Κρίσιμη η αυριανή μέρα στον Ολυμπιακό όπως και να το δει κανείς…
Από τη μία είναι ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη, από την άλλη η ομαλή επάνοδος στην ομάδα του Γιώργου Πρίντεζη και από την... τρίτη ο χειρισμός στο θέμα του Ράσο Νεστέροβιτς.

Από το ιατρικό επιτελείο των “ερυθρολεύκων” έχει δημοσιοποιηθεί ότι αύριο θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη για να εκτιμηθεί η πρόοδος της ειδικής εντατικής θεραπείας που κάνει εδώ και 5 ημέρες στους προσαγωγούς.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έριξε χθες μια... μουλωχτή στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Πάντως η ευθύνη βαραίνει κυρίως τους γιατρούς αλλά και τον Ντούντα, αφού φάνηκε πως ο Σπανούλης δεν έπρεπε να ζοριστεί (κάνοντας 5 ενέσεις) και να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό όσο κρίσιμο κι αν ήταν το παιχνίδι. Έτσι επιδείνωσε την κατάστασή του και τώρα όλοι περιμένουν με αγωνία αν πραγματικά θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη είναι σαφώς πιο εύκολη. Ο “ερυθρόλευκος” και πάλι φόργουορντ μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος αλλά ο Ίβκοβιτς είπε χθες ότι στην πρώτη του προπόνηση ήταν πολύ καλός και ανέβασε το ρυθμό της ομάδας. Η προπόνηση της Δευτέρας θα είναι και τυπικά η επικύρωση της πρώτης συμμετοχής του “Πριν” στην 12άδα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει χρόνο ο 26χρονος φόργουορντ “υπό κανονικές συνθήκες” στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος πριν τα μεγάλα ραντεβού με τον Παναθηναϊκό.

Στο θέμα του Ράσο Νεστέροβιτς τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι τη Δευτέρα. Οι γιατροί και του Ολυμπιακού και στο Ρίμινι που επισκέφθηκε ο 34χρονος σέντερ, από καθαρά ιατρικής πλευράς συστήνουν στον παίκτη το δρόμο της χειρουργικής επέμβασης. Ο ίδιος όμως επιθυμεί διακαώς να παίξει και να διεκδικήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πως το ρίσκο που θα πάρει μπορεί να του στοιχίσει ένα άδοξο τέλος από το μπάσκετ. Είναι κι αυτή η χθεσινή τοποθέτηση του Ίβκοβιτς ότι “εμείς ακόμη περιμένουμε τον Ράσο, υπάρχουν κάποιες ελπίδες” που κάνει ακόμη πιο ασαφή την εικόνα...

theplayer
Keywords
Τυχαία Θέματα