Οι ληστές χτυπούν τα πάντα!

17:01 14/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ που μας πέρασε...
Στον Καρέα ένας κάτοικος 2ου ορόφου, όταν ξύπνησε και είδε να τον σημαδεύει μια κάννη από όπλο και τρία άτομα από πάνω του. Οι ληστές τον έδεσαν, του κάλυψαν το κεφάλι με....

πετσέτα και κατάφεραν να του αφαιρέσουν χρήματα και αντικείμενα αξίας, ενώ φεύγοντας πήραν και το αυτοκίνητο της οικογένειας. Παρόμοιο τρόμο έζησε και μια γυναίκα στην Ερυθραία, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με αγνώστους, που της πήραν χρήματα και χρυσαφικά.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε και ένας άντρας στον Αγ. Δημήτριο, όταν άγνωστοι
εισέβαλλαν και του πήραν χρήματα, αυτοκίνητο και κάποια όπλα κυνηγετικά, που κατείχε νόμιμα. Και δεν τελειώνει εδώ! Σε κίνδυνο τέθηκε και η ζωή ενός οδηγού ταξί. Δύο άγνωστοι τον σταμάτησαν στην Πετρούπολη, του ζήτησαν να τους μεταφέρει στον Ασπρόπυργο και στην διαδρομή τον ακινητοποίησαν και του πήραν 200 ευρώ.

Ένας άγνωστος αποπειράθηκε να βουτήξει μια τσάντα από νεαρή κοπέλα στο Αιγάλεω. Ένας περαστικός θέλησε να την βοηθήσει, αλλά ο δράστης τον τραυμάτισε, όπως την κοπέλα. Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη. Τέλος, τα ξημερώματα σημειώθηκε ληστεία σε… οίκο ανοχής! Άγνωστοι εισέβαλαν και με την απειλή όπλου τους πήραν ότι είχαν βγάλει εκείνο το βράδυ.
trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα