Οίκος Αγκαλίτσας: Προσφέρει αγκαλιές αντί μικρής αμοιβής

09:00 21/10/2013 - Πηγή: 24wro


Επιχείρηση αρχίζει να λειτουργεί στο κέντρο της πόλης του Μάντισον στο Ουίσκονσιν, η οποία θα παρέχει στους πελάτες της...

αγκαλιές αντί μικρής αμοιβής. Έχει την επωνυμία Snuggle House - Οίκος Αγκαλίτσας και προσφέρει ό,τι ακριβώς υπόσχεται.

Δεν πρόκειται για οίκο ανοχής, όπως διατείνεται ο διευθυντής. "Πρόκειται για οικειότητα και δεν περιλαμβάνει σεξουαλικό άγγιγμα" αναφέρει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους εκπεφρασμένους φόβους της δημοτικής αρχής,
καθώς η νομική εκπρόσωπος του δήμου τονίζει πως "βασική ανησυχία μας είναι ότι δεν θέλουμε έναν οίκο ανοχής να ξεπεταχτεί στο μέσο της πόλης".

Προκειμένου να προωθήσουν την εταιρεία τους, εργαζόμενοι βγήκαν στον δρόμο και μοίρασαν αγκαλιές, ενώ στόχο έχουν για το πελατολόγιό τους κυρίως ηλικιωμένους και ασθενείς ανθρώπους. Βέβαια, αυτό που προκαλεί ανησυχίες είναι ότι και οι πέντε υπάλληλοι -οι τέσσερις είναι κοπέλες- που θα προσφέρουν την αγκαλιά τους, έχουν ηλικία γύρω στα 20!

Τα δωμάτια όπου θα οδηγούνται οι πελάτες είναι εξοπλισμένα με κρυφές κάμερες και διακόπτη πανικού, ώστε να εξασφαλίζετε η ασφάλεια του προσωπικού. Ωστόσο, πρέπει η επιχείρηση να πάρει πιστοποιητικό πυρασφάλειας και έγκριση επιχειρηματικού σχεδίου από την ανάλογη δημοτική υπηρεσία. Αν και ήταν να κάνει εγκαίνια την προηγούμενη Τρίτη, η λειτουργία της αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα