Ποιοι επώνυμοι είναι υποψήφιοι και πού

13:43 6/5/2012 - Πηγή: 24wro
Οι ηθοποιοί ήταν πάντα ένα από τα μεγάλα ατού στα ψηφοδέλτια των κομμάτων...
διότι λόγω της αγάπης του κόσμου προσελκύουν ευκολότερα τους ψηφοφόρους.

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αναμφισβήτητα από τους καλύτερους κωμικούς της Ελλάδας.
Ο πρώτος είναι υποψήφιος με την Δημοκρατική Αριστερά και ο δεύτερος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ένας
ακόμη ηθοποιός που θα δώσει την μάχη του είναι και ο Κώστας Σπυρόπουλος ο όποιος συστρατεύτηκε με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Σε εντελώς διαφορετικό γήπεδο «παίζει» μπάλα η Ελένη Γερασιμίδου, η όποια είναι υποψήφια του ΚΚΕ, στη Β’ Θεσσαλονίκης. Στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη θα είναι η Βάνα Μπάρμπα ενώ με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ η Μαίρη Βιδάλη, η Άντζελα Γκερέκου και ο Γιάννης Βούρος. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κάνει το πολιτικό του άνοιγμα με τη Νέα Δημοκρατία. Τέλος, η Λυδίας Κονιόρδου επέλεξε να στηρίξει τους Οικολόγους Πράσινους ενώ στις λίστες της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα είναι και ο Νεκτάριος Σφυράκης.
Πολλοί είναι και οι αθλητές που αποφάσισαν να κατέβουν στον στίβο της πολιτικής. Για να δούμε τι «μπάλα» θα παίξουν σε αυτό το γήπεδο…
Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Με το ίδιο κόμμα κατεβαίνουν η Άννα Βερούλη στη Β’ Αθήνας, ο Κώστας Παταβούκας, υποψήφιος στα Τρίκαλα. Με το ΣΥΡΙΖΑ θα «αγωνιστεί» η Σοφία Σακοράφα ενώ ο Τάσος Μητρόπουλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κατεβαίνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Τάκης Λουκανίδης ενώ με την Δημοκρατική Συμμαχία ο Ντανιέλ Μπατίστα και ο Γιώτης Τσαλουχίδης.
Εμείς τους ευχόμαστε καλή δύναμη! Αλλά ακόμα και αν δεν εκλεγούν να μείνουν στη πρώτη γραμμή για το καλό της πατρίδας…
Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα