Στην Εισαγγελία οι καταγγελίες

22:30 12/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών θα παραθέσει τις καταγγελίες για την Football ...League ο Πάνος Μπιτσαξής.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε για την παρουσίαση διοργανώσεων μικρών αθλημάτων που δεν τυγχάνουν μεγάλης προβολής, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, αλλά και για τις… προϋποθέσεις της αδειοδότησης των ομάδων από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Αναφορικά με τις καταγγελίες στην Football League,
ο Πάνος Μπιτσαξής, υποστήριξε πως θα διαβιβάσει τα έγγραφα στην Εισαγγελία Αθηνών: «Έχω λάβει κάποια έγγραφα των καταγγελιών, τα οποία θα τα διαβιβάσω στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών».
Για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αν έρχεται σε… αντιπαράθεση με την σχετική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξετάζει τις σχέσεις των Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών με το κράτος και αυτή την άδεια βγάζει. Αν μια ομάδα πάρει άδεια από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και όχι από την ΕΕΑ τότε η ομάδα δεν θα έχει άδεια να παίξει. Σε περίπτωση που έχει από την ΕΕΑ και όχι από την ΕΠΟ, τότε θα αποφασίζει η Ελληνική Ομοσπονδία για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα».
Ακόμα, ο γ.γ.Α. ρωτήθηκε και για το θέμα που προέκυψε με τις οφειλές στο ΕΣΚΑΝ, τονίζοντας: «Όταν αναλάβαμε βρήκαμε μια κατάσταση που ήταν απλήρωτοι οι άνθρωποι για 2,5 χρόνια. Τους καταβάλλαμε όλα τα χρήματα και πλέον οι τρέχουσες οφειλές δεν ξεπερνούν τις 60.000 ευρώ. Θα καλυφτούν».
Για το αν δημιουργείται πρόβλημα με την απουσία ελέγχου, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με μία απουσία, με μη δειγματοληψία. Αν υπήρχε συνέχεια στην απουσία θα προκαλούσε πρόβλημα».
Νωρίτερα, έγινε η παρουσίαση των διοργανώσεων που θα γίνουν στην χώρα μας σε αθλήματα που δεν είναι προβεβλημένα. Το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν και οι Θανάσης Τερζής (πρόεδρος της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας), Θανάσης Βασιλειάδης (πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας), ο Κυριάκος Κατσόρας (αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κρίκετ), ο Δημήτρης Γεωργούλης (πρόεδρος της Ορειβατικής Ομοσπονδίας), ο Μανώλης Κολυμπάδης (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης), ο Χρήστος Αλεφάντης (υπεύθυνος του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κοινωνικού αποκλεισμού) και ο Απόστολος Ρήγας (πρόεδρος του Αθλητικού κέντρο του Αγίου Κοσμά).
Όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Τετάρτη (13/04) θα ξεκινήσει ο Πανελλήνιος ποδηλατικός γύρος, 728 χιλιομέτρων, όπου αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια. Η πορεία θα… περιλαμβάνει πολλές πόλεις με ιστορικό υπόβαθρο και θα καταλήξει στον Μαραθώνα στις 17 Απριλίου.
Από τις 15 έως 17 Απριλίου θα γίνει το παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής στην Καλαμάτα. Λίγες μέρες αργότερα, στις 25 Απριλίου θα ξεκινήσει το διεθνές σχολικό πρωτάθλημα κρίκετ με την συμμετοχή 800 ομογενών από την Αυστραλία και θα γίνει στην Κέρκυρα μέχρι τις 30 του μηνός.
Τ
Keywords
Τυχαία Θέματα