Συναίνεση ζήτησε πάλι ο Παπανδρέου από το ιστορικό κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων

16:00 20/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στην ανάγκη συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου...
απευθυνόμενος σε εκπροσώπους τοπικών φορέων της Αργολίδας, κατά την ομιλία του στο Ναύπλιο. Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στις κομματικές ηγεσίες, αλλά και στην κοινωνία, ενόψει των συναντήσεων που θα έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

"Μπορούμε μαζί να καταφέρουμε πάρα πολλά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τα κόμματα αλλά κάθε υγιή
δύναμη της χώρας. Κάθε πολίτη, τοπική αυτοδιοίκηση" υποστήριξε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Ναύπλιο τονίζοντας ότι "είμαστε όλοι εδώ σε μια προσπάθεια κοινή του ελληνισμού και δίνουμε τη μάχη".

"Έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα ετών και βρισκόμαστε μόλις στο πρώτο έτος" σημείωσε ο κ. Παπανδρέου ενώ ξεκαθάρισε ότι "η χώρα θα επιστρέψει στους δανειστές της τα δανεικά" επισημαίνοντας ότι "πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να έχουμε πλεονάσματα, να υπάρξει ανάπτυξη, να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας διεθνώς και στον ελληνικό λαό".


Η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία, επανέλαβε ο πρωθυπουργός, και να δημιουργηθεί μια νέα οικονομία, καινοτόμα, βιώσιμη, εξωστρεφής και ανταγωνιστική, με στροφή στην πράσινη ανάπτυξη που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα