Τα επόμενα σχέδια της Νάντιας

00:15 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα στο πρόγραμμα» και αναφέρθηκε στο... «Dancing With The Stars», στη μεγάλη της αγάπη, που είναι το τραγούδι, και στην περιοδεία που έχει ξεκινήσει στο πλευρό του Παναγιώτη Καλατζόπουλου.

Φυσικά, αναφέρθηκε στο φορτωμένο της πρόγραμμα, στην προσωπική της ζωή, αλλά και στις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Επειδή είναι λίγο γρήγοροι οι ρυθμοί και λίγο πιεσμένοι, αυτή την περίοδο δεν πολυβρίσκω ελεύθερο χρόνο. Αλλά είναι τόσο ωραία όλα αυτά που τα κάνω με μεγάλη χαρά. Δεν με πειράζει όμως καθόλου, παρά το ότι είναι πολλές οι πρόβες
και απαιτητικά τα live, μου αρέσουν τόσο πολύ και τα απολαμβάνω» είπε η παρουσιάστρια και, αναφερόμενη στο «Dancing», αποκάλυψε ότι είναι αυστηρή με τον εαυτό της: «Αυστηρή με τον εαυτό μου προσπαθώ να είμαι, αλλά όχι και στις πρόβες. Προσπαθώ να είμαι γενικότερα, γιατί θέλω όσο μπορώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όχι, δεν με αγχώνει καθόλου. Πιο πολύ με αγχώνει η Δευτέρα μετά το live, έχω να σας πω, γιατί θα πρέπει να μπούμε σε καινούργιο τραγούδι και σε καινούργια χορογραφία, παρά το επόμενο διάστημα. Η "επόμενη μέρα" μας αγχώνει όλους, σε όλα τα επαγγέλματα, σε όλες τις δουλειές, γιατί είναι μια περίοδος που πρέπει να κάνουμε δύο και τρεις φορές σκέψεις για το μέλλον».

Όσο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, η Νάντια είπε: «Δεν έχω κάνει σχέδια ούτε καν για την επόμενη εβδομάδα, όχι για το καλοκαίρι! Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, δεν ξέρω καθόλου και να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να οργανώσω κάτι. Αυτά θέλω να τα αφήσω για την τελευταία στιγμή και στο πώς θα έρθουν τα πράγματα, με φίλους και με παρέες».

Μετά το «Dancing», όμως, τι θα κάνει; «Είναι μια δύσκολη περίοδος και για τα κανάλια αυτή και για τις παραγωγές της επόμενης χρονιάς. Αυτό που ξέρω ότι τα σχέδια που γίνονται είναι βραχυπρόθεσμα λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, που έχει αγγίξει όλους τους τομείς και κλάδους. Θα το συζητήσουμε, όταν έρθει η ώρα, κι ακόμα δεν έχει έρθει» τονίζοντας πως θα ήθελε να είναι στον ANT1.

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που της χρεώνουν έναν καινούργιο έρωτα, η Νάντια ξεκαθαρίζει: «Όχι, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πιεστείς στην προσωπική σου ζωή, αλλά, επειδή δεν έχω τίποτα αυτή την περίοδο, δεν το σκέφτομαι καν!».
Keywords
Τυχαία Θέματα