Τα βράδυ δείπνο Καραμανλή-Σαμαρά-Μητσοτάκη!

19:19 1/4/2012 - Πηγή: 24wro
Στο τραπέζι η κοινή κάθοδος των κομμάτων της Κεντροδεξιάς με ενιαίο ψηφοδέλτιο...
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Συναντηση κορυφής μεταξύ του Κώστα Καραμανλή, του Κώστα Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά αναμένεται σήμερα το βράδυ, ύστερα απο πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη εξέλιξη εντάσσεται σε ένα συνολικό σχέδιο του Μεσσήνιου αρχηγού για την επανένωση της Κεντροδεξιάς, κάτι που φάνηκε και απο την πρόσκληση επανόδου της Ντόρας Μπακογιάννη, μέσω της συνέντευξή του στην Καθημερινή.

Ο
κ. Σαμαράς κάλεσε τους δύο γαλάζιους πρώην πρωθυπουργούς να τον βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου η χώρα στις επικείμενες εκλογές να εξασφαλίσει μια βιώσιμη ισχυρή κεντροδεξιά κυβέρνηση. Γι' αυτό όπως διαρρέεται στο παρασκήνιο, στο τραπέζι της συνάντησης θα τεθεί η κοινή κάθοδος με την σημαία της ΝΔ, τόσο του Γ.Καρατζαφέρη και των στελεχών του, όσο της Ντ. Μπακογιάννη και των υποψηφίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Δεν είναι τυχαίο, ότι η ΝΔ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη σύνθεση των ψηφοδελτίων της...
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ .Σαμαράς θα ζητήσει απο τους συνομιλητές του να παίξουν αυτοί ρόλο και κατά στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ (περιοδείες, τηλεοπτικά σποτ), ώστε να εμπεδωθεί περισσότερο η πανστρατιά της Κεντροδεξιάς.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Ο κ. Μητσοτάκης αν και αρχικά αρνήθηκε να συμμετάσχει στο δείπνο, λόγω της κακής προσωπικής σχέσης με τον νυν πρόεδρο της ΝΔ, τελικά οι επιφυλάξεις του κάμφηκαν απο τον Κ. Καραμανλή και θα δώσει το παρόν στην ιστορική συνάντηση.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Καλό μήνα σε όλους...

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα